Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doom is upon UK also (split DOOM IS UPON US)

Featured Replies

Ne mislim na slavine u tom smislu, već na tuševe, itd.

• Replies 433
  • Views 44.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nije zbog stednje Ima naravno i za manje, a pogotovo onaj sto pravi kuce i stanove ne placa tu cenu iz radnje... Odvojene su zato sto je nekada topla voda dolazila iz cisterne u tavanu, pa da se ne b

• https://www.bbc.co.uk/news/articles/cje03dq2pyyo   Fraudsters steal 22 tonnes of high-value cheddar

Posted Images

Zanimljivo, po pisanju guardiana..

UK households use more water, mostly on showering and bathing, than other comparable European countries, at about 150 litres a day per capita. For France the average is 128, Germany 122 and Spain 120 (although in Italy its 243 litres a day)

6 hours ago, makaronee said:

Zanimljivo, po pisanju guardiana..

UK households use more water, mostly on showering and bathing, than other comparable European countries, at about 150 litres a day per capita. For France the average is 128, Germany 122 and Spain 120 (although in Italy its 243 litres a day)

Na punjenje kade?

6 hours ago, makaronee said:

(although in Italy its 243 litres a day)

Jaoj, Italijani okupani za medalju laugh

ako pogledate na infostan računu onu brojku u kubicima potrošene vode, mi smo šampioni.

49 minutes ago, Hubris said:

Na punjenje kade?

Sumnjam da je punjenje kade u pitanju. To nema svaka kuća/stan.

Doduše, ja imam dva kupatila, jedno sa kadom, i tušem, drugo samo tuš.

Dao bih nagadjati da je cimerovanje više rasprostranjeno u UK, nego u drugim evropskim zemljama - sigurno više nego u Francuskoj, gde je pre 20 i kusur godina radjen i dokumentarac o cimerima koji dele veliki stan u Parizu, i to je bilo fada baš “jao čuda”.

Ako je to slučaj, onda pretpostavljam da zato “households” imaju veću potrošnju vode jer svako sebe treba da opere.

Vodeni bilans je jedna misterija - svojevremeno je samo srnjemačka imala neke pouzdanije cifre..

U ove hektolitre po glavi ulaze i gubici na mreži, koji su u dijaFazonu od 1/4 do 1/10.

3 hours ago, makaronee said:

U ove hektolitre po glavi ulaze i gubici na mreži, koji su u dijaFazonu od 1/4 do 1/10.

Ah, to onda menja stvari potpuno. Samo recimo Thames Water ima problema sa infrastrukturom i gubitke jedne male države.

Meni je veći wtf u UK lani bio nedostatak wc četke u 3/6 smještajnih jedinica.

Jel to 1/2 u metričkom sistemu?

Amerikanci se tusiraju posle svakog prdeza, kad sam dosao neko vreme sam bio kod rodjaka kod koga je temperatura u stanu bila ugodnih 15 C ali me obavezno svako jutro terao da se tusiram makar hladnom vodom posto se topla retko pojavljivala.

Za Nemce vazi da su na nivou malo urednijih svinja.

Instagram
No image preview

spiked on Instagram: "‘The Maccabi Tel Aviv ban shows we’...

6,955 likes, 539 comments - spiked_online on October 21, 2025: "‘The Maccabi Tel Aviv ban shows we’re in an epidemic of moral cowardice. We are appeasing some of the worst people because the police ar

"actual facts" zvuči baš dobro: