aram Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 5 hours ago, nisam ja said: Završava faks pre šešelja, jebe, ne vadi.
Anonymous Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Meni dosadio, neverovatno. Divljao sam celu zimu sa bugarskim trešnjevcem iz Lidla. Dajte neku ideju za neklasični pasulj, propašće mi zalihe.
Bujodrag Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 nemaš boljeg pasulja od ovoga Nije nešto ali sve ostalo je gubljenje vremena.
maheem Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 došo s posla, spremio noćnu karbonaricu i sad mljackam
vladavsnarod Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 15 hours ago, Bujodrag said: Jbg, bedak je što moramo jesti skoro svakog dana. Previše vremena to oduzima. Naravno da ne moramo. Ljudi koji poste iz zdravstvenih razlog ne jedu po nedelju dana (osim vode, kafe ili crnog caja).
precog Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 14 hours ago, cmrlj said: mansplaining sta sam citala i sta mi se jede. meni se gade osobe kojima zene nisu ljudi. da, i feministkinja sam. nije mansplaining nego omaska, frojdijanska i feministkinja... eh, znao sam da ima jos nesto osim veganstva... kako ces se ti crna udati?
nisam ja Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 24 minutes ago, vladavsnarod said: Naravno da ne moramo. Ljudi koji poste iz zdravstvenih razlog ne jedu po nedelju dana (osim vode, kafe ili crnog caja). Jel prakticiraš 48h? Ili 72 možda?
vladavsnarod Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 Rekord mi je 24h, mada nisam ni probao duze. Praktikujem IF 16/8. A Vi?
nisam ja Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 Prozor mi varira od 3-8. Prošle nedelje se zalomio jedan 24h. A juče sam npr imao 3 raspoređena obroka i to pogačice s čvarcima ujutro, a vruća giba uveče. Voleo bih da spojim 2 dana al nikako da se namesti.
Ras Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 11 hours ago, Anonymous said: Meni dosadio, neverovatno. Divljao sam celu zimu sa bugarskim trešnjevcem iz Lidla. Dajte neku ideju za neklasični pasulj, propašće mi zalihe. Možda u pradajz sosu, sa jajima, ili poslužiš sa mesom/kobasicama...? Pripremiš sos od paradajza i udaviš u to prethodno kuvana zrna pasulja. Začiniš po volji. Jaja pečeš kao kada se šašuka priprema: napraviš malo mesta u masi, razbiješ jaje i pokriješ poklopcem dok se ne ispeče, a da ostane na okupu. Ili je i to klasičan način pripreme?
Ras Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 (edited) Nek zasladi grehom. Posle može i kolač. Edited March 7, 2019 by Ras
Recommended Posts