Tvrdica Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 5 hours ago, darling said: pravo da ti kazem, nista tu nije valjalao. jela sam pecenu bundevu u kombinaciji pomorandza, rukola, orah, i ni to necu ponavljati. nista se od bundeve nije osetilo. nista, nastavicu da jedem samo nju bez icega, zasto komplikovati. inace, hvala, mraki, sto si mi otkrio pecenu bundevu Од детињства уживам у печеној бундеви, не треба је кварити ни са чим.Евентуално посути са мало цимета и ништа више.
aram Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 2 minutes ago, Tvrdica said: посути са dosta bibera, belog luka i mulja и ништа више +1
Frank Pembleton Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 14 minutes ago, nisam ja said: Upravo sam topio pileće čvarke. To ne postoji. To si sad izmislio!
nisam ja Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Naravno. Izmislio pa pojeo. A sutra će biti masti da se namaže na leba.
Haralampije Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 1 hour ago, Frank Pembleton said: To ne postoji. To si sad izmislio! uf sto ja to volim NE: lenja pita
nisam ja Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Još blasfemije. Napravio yorkies. Jorkširske pudingiće i cepao sa humusom i pilećinom od ručka.
gospa buba Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 To ne postoji. To si sad izmislio!naravno da postoji. moj caca je expert za chvarke i pravi i kokoshije.sent from bubamoto
detabo Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Sunday evening snack...prsuta,stari kajmak,paradajz i puno rukole...pecivo naravno propisno zagrejano u rerni [emoji16]
darling Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 mnjah, ne moze nista da pomraci slavu pice pecene u pola noci. moraces vise da se potrudis da padnemo na dupe
Ras Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 6 minutes ago, darling said: mnjah, ne moze nista da pomraci slavu pice pecene u pola noci. moraces vise da se potrudis da padnemo na dupe Već sam ga zamislio kako mu se jede pečenje u pola noći, 180 stepeni, sporo pečeno.... Nije trebalo da zamišljam, jede mi se....
Tvrdica Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Рене, сам си пекао мароне? Некад продавали на улици...
Recommended Posts