darling Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 (edited) kolac sa cardas nogama. sad sam se najela salate po receptu: za 1 osobu: dve rendane sargarepe + mala rendana cvekla + pola soka limuna + par kapi maslinovog + 15 grama oraha. trpi i rendanu jabuku, celer, nesto meda, verovatno i malo djumbira. obozavam. rende najsitnije. Edited November 11, 2018 by darling
aram Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 tartiflet je idealan comfort food. plus ona teletina sa dunjama od juče i štrukli.
Jumanji Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Mmm kakve bahanalije ovde imamo.. kolac sa cardas nogama. sad sam se najela salate po receptu: za 1 osobu: dve rendane sargarepe + mala rendana cvekla + pola soka limuna + par kapi maslinovog + 15 grama oraha. trpi i rendanu jabuku, celer, nesto meda, verovatno i malo djumbira. obozavam. rende najsitnije. Probaj pecenu cveklu, narendanu sagarepu kriske pomorandze (bez opne), sa rukolom i blagim dresingom, limun i maslinovo. Ili 2nd favorite Pecena cvekla, pecen karfiol (25 min) na cvetice iskidan, pa poprskan maslinovim i malo zacinjen, dodati seckan lesnik i sa dresingom po volji i ev. nekim dobrim kozijim sirom odozgo.Dresing uz ovu salatu moze: izgnjecen cen belog luka pomesati sa 2 kasike pavlake, kasicicom meda i malo balzamika.Sve izmesati, sir naknadno odozgo...bruka kako je dobro!
Ras Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Crvene paprike iz turšije (ovo sam od mame uzeo) i (gustu) čorbu od sočiva.
darling Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 16 hours ago, Jumanji said: Probaj tenks, utefterila, pravicu sir ce biti kozja rikota.
nisam ja Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 9 minutes ago, maheem said: Squid and beans! Ha! eat my shorts!
maheem Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 9 minutes ago, darling said: jel na brudet? na paprikash da, da. I odlicno je. Prvi put sam jeo ovu varijantu, jednom sam jeo squind and bean combo al kao salatu, verovatno bi ti to nazvala na belo 6 minutes ago, nisam ja said: eat my shorts! Ha!
darling Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 (edited) 2 minutes ago, maheem said: na paprikash da, da. I odlicno je. Prvi put sam jeo ovu varijantu, jednom sam jeo squind and bean combo al kao salatu, verovatno bi ti to nazvala na belo samo ako je pasulj tetovac. inace na braon da, to je odlicno. super je i ko sug za pastu. Edited November 12, 2018 by darling
nisam ja Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Ništa još, a ustao sam u 6. A nuđene mi pogačice sa čvarcima jutros. Sad prvo kafa. I vino. Posle ćemo da vidimo. Kad sam u ponoć bio dokrajčio onaj schtrudell. A stiglo mi i marcipana kojekakvog iz sentandreje.
halloween Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 Topao hleb sa susamom i domaći mladi slan kajmak, miriše na selo, kravu, mirišu mi prsti, usta... garantujem da ovakav nema na pijaci jer nije niko lud da prodaje ovakve stvari.
nisam ja Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Bravo ljudi. Ja ću da spremam neki gulaš za sutra.
Recommended Posts