November 7, 20186 yr Prženje jesenjih paprika, onako neurednih u veličini i po obliku, a raskošnih u bojama, od zelene, preko žute i narandžaste do tamnocrvene, poseban je gušt. Osveženo kriškama zelenog paradjza i servirano uz beli seljački sir i somun. Ne umem da prestanem.
November 10, 20186 yr Svinjska crevca u Starom Shangaju Odlican combo smeka creva i obilja star anisa,luka,paprike....
November 10, 20186 yr pikova sendvič kobasica sa paprikom. neki edamer na popustu. stari leba. sovinjon blan od iznad petrovca na mlavi. jebiga mora se.
November 11, 20186 yr sve zamisljam kako mu se to testo lepi za bokove i stomak, pa grozdjice, pa orasi, pa tapacira guzicu
November 11, 20186 yr rado bih ovom štrudlom dotapacirala guzicu. kad smo kod tapacirunga juče sam u lidlu za 300 dinara kupila odličnu mađaricu.
November 11, 20186 yr Author 2 hours ago, mammy two shoes said: rado bih ovom štrudlom dotapacirala guzicu. kad smo kod tapacirunga juče sam u lidlu za 300 dinara kupila odličnu mađaricu. i ja danas vaistinu odlična