Ras Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Eto ti sad, ulje od tartufa! Dok sam bio odojče, davali su mi riblje ulje, pa ne jurim ribe!
gospa buba Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 ja sam danas kod klinichkog centra izjela neku fantastichnu pitu sa piza sadrzajem, shto sam se zaklela da never, al ispade da je zdravo dobra bila. pa da prijavim utom smislu.
Haralampije Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 (edited) Ju boze me prosti, valjda ne juris decake Elem narucio sam sveze tartufe,crne letnje, ako i kad stignu javljam utiske NNE: palacinci sa nutelu Edited September 25, 2018 by Haralampije
Haralampije Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 3 minutes ago, gospa buba said: ja? ne ti ubacila si se izmedju
maheem Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Čmrlj garant niš ne jede već samo fotka za neki blog. mezetluče here i come
cmrlj Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 mislis napekla krompira za slikanje pa ih preskocila? ima smisla cak i cmrlj mora da jede, indijski orah i kozji jogurt, vecera sampinjona.
Bujodrag Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 6 hours ago, Haralampije said: Ju boze me prosti, valjda ne juris decake Hm. Pre jedno desetak godina sam rekao drugarima da idem kod jednog gospodina (Rasa) da slušamo neke ploče. Bili su dovoljno neobavešteni, bezobrazni i veseli da su me mesecima zajebavali zbog te rečenice. Ali, ne žalim se, i ja sam se smejao. A i bilo mi je super kod Rasa. Ne verujem da je u medjuvremenu jurio dečake. Imao je drugih stvari preko glave.
maheem Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 9 hours ago, cmrlj said: mislis napekla krompira za slikanje pa ih preskocila? ima smisla cak i cmrlj mora da jede, indijski orah i kozji jogurt, vecera sampinjona. ma hrana ti izgleda ko da je profi kuvar spremao, pa čak i krompir, a ja nevešto htedoh da te pohvalim ne: plazma i čaj, još me drži sir od sinoć
cmrlj Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 hvala, nije do profi kuvara no do naprzenih boja
nisam ja Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Ceo dan ništa. Onda dva hoegardena Sarma, Za dezert kajmak i pršut. Sad kafa i kisela.
maheem Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 To sarma! Ima kisjelog kupusa da se kupi?Danas grasak i fasirane snicle. Zvuci ko vrtic al bese dobro.Čime mogu da zamenim buttermilk?!Neki recept navatao i piletina treba da odlezi u jebenom buttermilku
gospa buba Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 ima kiselog kupusa u maksiju. vakuumskog.
Recommended Posts