nisam ja Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 E da i ja svako malo odem do fridža i supenom kašikom jedem kajmak. Moj omiljeni sladoled. Ima i neki pršut pride.
Ras Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 1 hour ago, Haralampije said: Taljatele sa belim tartufima Malo egzotike - lepo! Gljive si sam brao, ili ti ih je ivy donela? NE: Prženu zelenu papriku, sa lukom, tikvicama i pančetom.
Bujodrag Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Nije baš Now eating, to je za sutra kad dodju drugari na audiofilsku sesiju ( ) al' ih grickam već sad. Keva me naučila ali njene su, mislim, ipak bolje A evo i perecomatik fantastik sprave.
Bujodrag Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 25 minutes ago, Bujodrag said: .... kad dodju drugari na audiofilsku sesiju ( ) (....) @Ras Doći će da slušamo strujne kablove Biće piva i pereca pa je Win-Win situacija.
Haralampije Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 58 minutes ago, Ras said: Malo egzotike - lepo! Gljive si sam brao, ili ti ih je ivy donela? NE: Prženu zelenu papriku, sa lukom, tikvicama i pančetom. Kamo srece da sam sam! Kamo srece da ih je donela ivy Ove su kupljene tj dobio sam ih
ivy Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 e mene drugar proganja da mi proda psa obucenog za trazenje tartufa,posto ih ima na Fruskoj, pa kad vec hodam po sumama da ne hodam za dzabe
maheem Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Usamljeni tartufar. Žena razvalila pitu od jabuka american style. Morao sam joj se revansirati jutros sa bruka sendvicima
nisam ja Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 (edited) Trebalo bi da je lagoto romanjol najbolji za tartufe. Šta ćete za majstoricu? E: ja sam sabio 10 s kajmakom u sarajskom. Sad kafa. Edited September 25, 2018 by nisam ja
Haralampije Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 1 hour ago, nisam ja said: Trebalo bi da je lagoto romanjol najbolji za tartufe. Moze taj kucak ali moze i bilo koji pticar sa dobrim njihom a pricari su svi takvi jel.Cesti su NKD pticari,dobar njuh,poslusan,lak za obuku
nisam ja Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 a dobre su i svinje za to. tako da ajvara, jednog tovljenika u prikolicu pa na frušku goru. i tako sve do 29. novembra.
aram Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Samo što je svinje teško naučiti da ih ne izedu A ovo usamljeni stoji, ako se baš ozbiljno time bavi. Osim odlazaka u šumu, uvek ih drže u boksu. Nema socijalizacije, naročito ne sa drugim psima. Kažu da im inače oslabi njuh... :(
ivy Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 e jeste neka italijansko zvuceca rasa al ga nisam pazljivo slusala...a moze i neki druga kaze on nakaplje se ulje tartufa na sisu dok stene sisa i on se navuce na taj ukus i posle loptica isto nakapljana sa uljem da uci da trazi i slicno..ali ni to ga nisam pazljivo slusala... ali nemam ja te ambicije..
cmrlj Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 mos misliti da drzi psa u zatvoru da bi trazio pecurke, pa nije ajvi bez duse. nego vratimo se na razlog sto smo ovde, mrzelo me da kuvam, te danas:
Recommended Posts