beta Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 10 minutes ago, renne said: . dobra ideja za smokve. ova moja je tek počela jer sam je jesenas masakrirala. zato su sad smokve džinovi.
namenski Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Meni na nos izasle, najlepse su sabajle, jos hladne i rosne, direktno sa drveta. Imaju samo 1 manu: narednih par sati ti poprilicno ogranice radijus i slobodu kretanja, a kako i ne bi kad sabijes kilo naste srca
bradilko Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 2 hours ago, renne said: . a ova gornja slika, ša ima? mislim koji su sastojci osim paradajza? e bre rene šta sve stavljaš ovde, kud će ti duša a treba večerati..
renne Posted August 6, 2018 Author Posted August 6, 2018 sveža mocarela, bosiljak, masline i maslinovo ulje, malo soli i bibera 1
bradilko Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 28 minutes ago, renne said: sveža mocarela, bosiljak, masline i maslinovo ulje, malo soli i bibera pa ovo ću onda i ja da napravim. mislim neam mocarelu ali imam neki drugi sir. sad sam se setio da imam i bosiljak na terasi. dodaću neki mali krastavac..
nisam ja Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Prvi tanjir light zagrevanje neki mediteranski bakalar pride samo blanche broccoli, ondak suvlaki sa nečim gde pisaše ocra. Gugl kaže bamija. Prvi put jeo. Sviđa.
Recommended Posts