March 25, 20187 yr Author Pa aj javi kad budes isao. Svakako sam za, samo ne znam da li cu biti u Beogradu.Pa do petka sam u BiH, pa ću da vidim
March 27, 20187 yr cuftice u sosu od smrcka,zelena boranija obarena i zacinjena sa muljem i blukom i salata-zelena/sremus da sam ponela makaze i rukavicu bile bi koprive al ovako samo smrcak
March 27, 20187 yr 1 hour ago, ivy said: cuftice u sosu od smrcka,zelena boranija obarena i zacinjena sa muljem i blukom i salata-zelena/sremus da sam ponela makaze i rukavicu bile bi koprive al ovako samo smrcak Meso za ćufte si lovila hladnim oružjem, ili ipak puškom? Bez puške, ulovio sam samo krompir, karfiol, papriku i crni luk. Isekao tanko, složio, začinio i ispekao u rerni. Poslužio sa malo Hajncovog kečapa i uz matovilac (ulje+limun).
March 27, 20187 yr 45 minutes ago, ivy said: sto jesi ti to neki vegan? ne-lchf nutella jedem meso kad ulovim, mislio sam da i drugi tako... pokušaj šale
March 27, 20187 yr 1 hour ago, gospa buba said: ja se pitam i smrchke kako je uuvatila -_- sent from bubamoto lovim samo ono sto ne pruza otpor..stvarno ne mogu da podnesem konflikte
March 27, 20187 yr 8 minutes ago, aram said: Ja bi tako rado priklo nekog smrčka... da znas da su dobri a eno ih puno brdo Edited March 27, 20187 yr by ivy