March 3, 20187 yr Rice cooker je najbolji divajs u svemiru. Odlican je za brzo podgrevanje supe i corbastih jela. Ja ga najvisem koristim za kuvanje kolicine zoba, za kuvanje supa, sociva i razne vrste nudli, bibimbapa isl. Pa to, malo bi mi bilo samo za pirinač...Ako može još nešto bilo bi super!
March 3, 20187 yr 7 minutes ago, darling said: eo da ti liverpulski cupavac darlingo star uzvrati poklonom. naslikala sam samo za tebe upravo malopre zivo blato s makom. koje se pece, a ja lizem kuhinju i smejem se ko da imam karijes.
March 3, 20187 yr 7 hours ago, Ras said: Često samo obarim pirinač za prilog, a onda je potreban neki dodatak da postane zanimljiviji, pa koristim ono što sam od trikova pokupio od drugih. Možeš pirinču, da bi bio ukusniji, pred kraj kuvanja da dodaš kockicu putera. To mu da neki baš dobar i kremast šmek. Edited March 3, 20187 yr by Willow
March 3, 20187 yr 3 minutes ago, Willow said: Možeš pirinču, da bi bio ukusniji, pred kraj kuvanja da dodaš kockicu putera. To mu da neki baš dobar i kremast šmek. Naravno, isti trik primenljiv na rižoto i pastu.
March 4, 20187 yr E da, super mi je i kad u vodu za pirinač ubacim šaku smrznutog kukuruza. Super kombinacija, nekako slasna.