aram Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Ne: pole, sa slannicom ozgo, pulled pork u burbon sosu, sedamnes sireva raznih
Frank Pembleton Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Rice cooker je najbolji divajs u svemiru. Odlican je za brzo podgrevanje supe i corbastih jela. Ja ga najvisem koristim za kuvanje kolicine zoba, za kuvanje supa, sociva i razne vrste nudli, bibimbapa isl. Pa to, malo bi mi bilo samo za pirinač...Ako može još nešto bilo bi super!
Bujodrag Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 7 minutes ago, darling said: eo da ti liverpulski cupavac darlingo star uzvrati poklonom. naslikala sam samo za tebe upravo malopre zivo blato s makom. koje se pece, a ja lizem kuhinju i smejem se ko da imam karijes.
renne Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 Podvarak sa kolenicom i pole bez slannnce ozgo 1
nisam ja Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 super. volem salčiće, još da zakačim negde šape i keks od tih seljačkih detinjih.
Willow Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 (edited) 7 hours ago, Ras said: Često samo obarim pirinač za prilog, a onda je potreban neki dodatak da postane zanimljiviji, pa koristim ono što sam od trikova pokupio od drugih. Možeš pirinču, da bi bio ukusniji, pred kraj kuvanja da dodaš kockicu putera. To mu da neki baš dobar i kremast šmek. Edited March 3, 2018 by Willow
Ras Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 3 minutes ago, Willow said: Možeš pirinču, da bi bio ukusniji, pred kraj kuvanja da dodaš kockicu putera. To mu da neki baš dobar i kremast šmek. Naravno, isti trik primenljiv na rižoto i pastu.
Bujodrag Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 E da, super mi je i kad u vodu za pirinač ubacim šaku smrznutog kukuruza. Super kombinacija, nekako slasna.
gospa buba Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 uuu jeste, ima neki bes kad se ubaci kukuruz! sent from bubamoto
Indy Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 11 hours ago, nisam ja said: liposukcija, pa das ne baci?
Recommended Posts