precog Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 pa medju najboljima svakako jeste [emoji4] naravno, za one koji, kao ja, vise vole picu alla romana, nego napoletana. napuljske pice imaju mnogo deblje testo, meni to nije idealno, mada postujem. PS: uzmi ovu, mozzarella e salsiccia Jao, ovo je brutalno. Kolika ume da bude guzva, s obzirom da sam video da moras da uzmes broj za mesto u redu?
aram Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 ma koliko god, brzo to ide, ipak je to pizza a taglio...
Lancia Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Precog ce da se vrati debeo, nece moci da udje na forum
precog Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Nece, posto je ostao na gajbi zbog istegnute tetive na nozi. Tesim se pizza biancom i 'ndujom [emoji14]
duda Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 6 hours ago, Haralampije said: Dobro jutro Ajoooj ovo je lepota iskonska Ja danas gulaš od divlje svinje.
Haralampije Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 42 minutes ago, dùda said: Ajoooj ovo je lepota iskonska Ja danas gulaš od divlje svinje. I ja bi malo toga
banatjanin Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Rebarca iz pleha, krvavice, vruće čvarke, paprikaša, domaćeg belog 'leba, turšije... Banat. Kuća. Tovljenik od 140 kila, viljamovka i ja.
nisam ja Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Just now, banatjanin said: Rebarca iz pleha, krvavice, vruće čvarke, paprikaša, domaćeg belog 'leba, turšije... Banat. Kuća. Tovljenik od 140 kila, viljamovka i ja. ja maločas pojeo jedan čvarak i on mi trigerova takvu mučninu da sad samo puhćem. sve stiglo na naplatu. lepinje sa sirom, baretina, vrući čvarci, džigerica, kobasice, pečeno meso. salčići, oblatne...
pt 2.0 Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 ono su savršena jaja na oko. sa-vr-še-na. (ne mogu da pišem šta sam sve upravo pojela, pozli mi kad se setim)
maheem Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 sladoled vanila - mango i dansko pecivo s orasi, dansko pecivo s jabukom
banatjanin Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 28 minutes ago, nisam ja said: ja maločas pojeo jedan čvarak i on mi trigerova takvu mučninu da sad samo puhćem. sve stiglo na naplatu. lepinje sa sirom, baretina, vrući čvarci, džigerica, kobasice, pečeno meso. salčići, oblatne... Ja sam, nekim čudom, uspeo da se kontrolišem ovog puta, ništa prejedanje. Celog dana par komadića friške kožure, pomalo mesa, par čvaraka i turšije, rakijica kontrolisano. Dočekao večeru gladan, i tu meračim lagano
renne Posted December 23, 2017 Author Posted December 23, 2017 Ja se prejeo moče od pečenja, vrele, radiće ranisani
MayDay Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Meni nikad nije bilo muka od čvaraka. Pretprošle nedelje sam cedila kroz gazu, pa češljala, solila, doduše ove srbijanske duvan. Tu stvarno nema od čega da ti bude muka.
renne Posted December 23, 2017 Author Posted December 23, 2017 Te duvan ne priznajem za čvarke, i nikada ih i ne jedem
Recommended Posts