Frank Pembleton Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Jednog dana će neko morati da skupi sve na gomilu i objavi PPP kuvar......shit has hit the fan ....
maheem Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Tirolska, pavlaka i beli lebac Jutros pazario odlične pihtije na pijageru. I čvarci su superna istoj tezgi.
Frank Pembleton Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 zar ne reče da ćeš to biti tiMora neko vredniji i nije folirantska lenština...
Ras Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 rižoto sa pečurkama (šampinjoni i suvi vrganj) i biftek, zelena salata sa nadevom od senfa, meda, grčkog jogurta, limuna, ulja
Lancia Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Lubina (brancin) + krompir salata, da prste polizes.
Ras Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 51 minutes ago, Majo said: Lubina (brancin) + krompir salata, da prste polizes. Jesi li sam lovio (ne krompir salatu)?
Lancia Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 1 minute ago, Ras said: Jesi li sam lovio (ne krompir salatu)? Golim rukama, bila je to borba na zivot i smrt:) Ma gde bre, ja i pecanje.
Ras Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 1 minute ago, Majo said: Golim rukama, bila je to borba na zivot i smrt:) Ma gde bre, ja i pecanje. Okružen si morem, rekoh da možda ne dobiješ nekada želju. Nisam ni ja ribolovac, ali imao sam svojih momenata.
Lancia Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Just now, Ras said: Okružen si morem, rekoh da možda ne dobiješ nekada želju. Nisam ni ja ribolovac, ali imao sam svojih momenata. Dobar sam covek, da je i ulovim, ja bih je vratio u vodu. Ovako, savest nek pece neko drugog:) Zezam se, nikad me to nije privlacilo.
nezvanova Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 kako? šta sve? mmmmmmmmmmmmm.... lici na neku pavlovu, ali kao da ima i coko ili kafe krema... a od voca - ono pakovanje crvenog + nar, jel?
cmrlj Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 (edited) jes, pakovanje crvenog plus nar, gore rendana crna cokolada, dole kora najdzeline pavlove sa malinama umanjena za 100g secera. moguce da su mi zato popucali krajevi, forma poklekla, sadrzaj nije:)) Edited December 3, 2017 by cmrlj
Recommended Posts