Duci Simonovic Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Imam ja dobrog dilera za med, mesa ga sa kurkumom, koprivom, cimetom ima super med, ma ludilo
mlatko Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Imam ja dobrog dilera za med, mesa ga sa kurkumom, koprivom, cimetom ima super med, ma ludiloOdakle je? Kakav mu je dosije?
Duci Simonovic Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Ozloglasena porodica iz unutrasnjosti
renne Posted November 25, 2017 Author Posted November 25, 2017 pohovane paprike, prebranac, krilca i rotkva strugana, bela, ljuta
Haralampije Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Corba od brokolija,mrkve i pastrnaka+karageorgijeve pilece snicle+na luku dinstana pileca dziga+krastavci sa pavlakom
darling Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 ja lizem jutensils i cinije, napravila sam najbolji humus u zivotu. nasla sam bocu ulja ol istria sto joj je rok proso pre 6 meseci, mislila sam da ce ulje biti bzvz, a ono predivno, gusto, zeleno, mirisljavo i peckavom ko da je iz ovogodisnje berbe. nalila tog divnog ulja i tahinija od naturele, koji je odlican. i tako, lizem kasike i grickam svezu papriku iz maksija...
gospa buba Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 halva od suncokreta i tahini od suncokreta. koji se sigurno struchno zove drugachije. fala brackoj bugarskoj ^_^
Venom Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Nije lose, skoro sam probao. Nisam imao pojma da to postoji, a onda cuo da je popularan proizvod u Ukrajini (i pretpostavljam u celom SSSR-u).
darling Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 10 hours ago, gospa buba said: halva od suncokreta i tahini od suncokreta. koji se sigurno struchno zove drugachije. fala brackoj bugarskoj ^_^ strucno se zove puter od suncokreta. jel valja? s cim se jede?
gospa buba Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 halva ko od susama, samo od suncokreta. taj puter na kraju ni ne probah. halva je bogotac definitivno. od susama vishe necu pogledat bez veliko moranje.
decak Kejt Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 2 hours ago, gospa buba said: halva ko od susama, samo od suncokreta. taj puter na kraju ni ne probah. halva je bogotac definitivno. od susama vishe necu pogledat bez veliko moranje. a djes’ nasla?
gospa buba Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 27 minutes ago, decak Kejt said: a djes’ nasla? u bugarsku. izgleda da je to njihov standard, ne susam nego suncokret. sad zalim shto nisam donela 5 kila
Recommended Posts