Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Imam ja dobrog dilera za med, mesa ga sa kurkumom, koprivom, cimetom ima super med, ma ludilo

Posted

Imam ja dobrog dilera za med, mesa ga sa kurkumom, koprivom, cimetom ima super med, ma ludilo

Odakle je? Kakav mu je dosije?
Posted

Ozloglasena porodica iz unutrasnjosti

Posted

pohovane paprike, prebranac, krilca i rotkva strugana, bela, ljuta

Posted

Corba od brokolija,mrkve i pastrnaka+karageorgijeve pilece snicle+na luku dinstana pileca dziga+krastavci sa pavlakom  

BrJdA02.jpg

Posted

ja lizem jutensils i cinije, napravila sam najbolji humus u zivotu. nasla sam bocu ulja ol istria sto joj je rok proso pre 6 meseci, mislila sam da ce ulje biti bzvz, a ono predivno, gusto, zeleno, mirisljavo i peckavom ko da je iz ovogodisnje berbe. nalila tog divnog ulja i tahinija od naturele, koji je odlican. i tako, lizem kasike i grickam svezu papriku iz maksija... 

Posted

halva od suncokreta i tahini od suncokreta. koji se sigurno struchno zove drugachije. fala brackoj bugarskoj ^_^

Posted

Nije lose, skoro sam probao. Nisam imao pojma da to postoji, a onda cuo da je popularan proizvod u Ukrajini (i pretpostavljam u celom SSSR-u).

Posted
10 hours ago, gospa buba said:

halva od suncokreta i tahini od suncokreta. koji se sigurno struchno zove drugachije. fala brackoj bugarskoj ^_^

strucno se zove puter od suncokreta.  jel valja? s cim se jede?

Posted

halva ko od susama, samo od suncokreta. taj puter na kraju ni ne probah. halva je bogotac definitivno. od susama vishe necu pogledat bez veliko moranje.

Posted
2 hours ago, gospa buba said:

halva ko od susama, samo od suncokreta. taj puter na kraju ni ne probah. halva je bogotac definitivno. od susama vishe necu pogledat bez veliko moranje.

a djes’ nasla?

Posted
27 minutes ago, decak Kejt said:

a djes’ nasla?

u bugarsku. izgleda da je to njihov standard, ne susam nego suncokret.

sad zalim shto nisam donela 5 kila :laugh: