Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Imam ja dobrog dilera za med, mesa ga sa kurkumom, koprivom, cimetom ima super med, ma ludilo

stigo je:

ZniWSoh.jpg

Imam ja dobrog dilera za med, mesa ga sa kurkumom, koprivom, cimetom ima super med, ma ludilo

Odakle je? Kakav mu je dosije?

Ozloglasena porodica iz unutrasnjosti

• Author

pohovane paprike, prebranac, krilca i rotkva strugana, bela, ljuta

Corba od brokolija,mrkve i pastrnaka+karageorgijeve pilece snicle+na luku dinstana pileca dziga+krastavci sa pavlakom  

BrJdA02.jpg

ja lizem jutensils i cinije, napravila sam najbolji humus u zivotu. nasla sam bocu ulja ol istria sto joj je rok proso pre 6 meseci, mislila sam da ce ulje biti bzvz, a ono predivno, gusto, zeleno, mirisljavo i peckavom ko da je iz ovogodisnje berbe. nalila tog divnog ulja i tahinija od naturele, koji je odlican. i tako, lizem kasike i grickam svezu papriku iz maksija... 

halva od suncokreta i tahini od suncokreta. koji se sigurno struchno zove drugachije. fala brackoj bugarskoj ^_^

Nije lose, skoro sam probao. Nisam imao pojma da to postoji, a onda cuo da je popularan proizvod u Ukrajini (i pretpostavljam u celom SSSR-u).

10 hours ago, gospa buba said:

halva od suncokreta i tahini od suncokreta. koji se sigurno struchno zove drugachije. fala brackoj bugarskoj ^_^

strucno se zove puter od suncokreta.  jel valja? s cim se jede?

halva ko od susama, samo od suncokreta. taj puter na kraju ni ne probah. halva je bogotac definitivno. od susama vishe necu pogledat bez veliko moranje.

2 hours ago, gospa buba said:

halva ko od susama, samo od suncokreta. taj puter na kraju ni ne probah. halva je bogotac definitivno. od susama vishe necu pogledat bez veliko moranje.

a djes’ nasla?

27 minutes ago, decak Kejt said:

a djes’ nasla?

u bugarsku. izgleda da je to njihov standard, ne susam nego suncokret.

sad zalim shto nisam donela 5 kila :laugh:

pekorino i vasu.