November 24, 20177 yr Imam ja dobrog dilera za med, mesa ga sa kurkumom, koprivom, cimetom ima super med, ma ludilo
November 24, 20177 yr Imam ja dobrog dilera za med, mesa ga sa kurkumom, koprivom, cimetom ima super med, ma ludiloOdakle je? Kakav mu je dosije?
November 26, 20177 yr Corba od brokolija,mrkve i pastrnaka+karageorgijeve pilece snicle+na luku dinstana pileca dziga+krastavci sa pavlakom
November 26, 20177 yr ja lizem jutensils i cinije, napravila sam najbolji humus u zivotu. nasla sam bocu ulja ol istria sto joj je rok proso pre 6 meseci, mislila sam da ce ulje biti bzvz, a ono predivno, gusto, zeleno, mirisljavo i peckavom ko da je iz ovogodisnje berbe. nalila tog divnog ulja i tahinija od naturele, koji je odlican. i tako, lizem kasike i grickam svezu papriku iz maksija...
November 26, 20177 yr halva od suncokreta i tahini od suncokreta. koji se sigurno struchno zove drugachije. fala brackoj bugarskoj ^_^
November 27, 20177 yr Nije lose, skoro sam probao. Nisam imao pojma da to postoji, a onda cuo da je popularan proizvod u Ukrajini (i pretpostavljam u celom SSSR-u).
November 27, 20177 yr 10 hours ago, gospa buba said: halva od suncokreta i tahini od suncokreta. koji se sigurno struchno zove drugachije. fala brackoj bugarskoj ^_^ strucno se zove puter od suncokreta. jel valja? s cim se jede?
November 27, 20177 yr halva ko od susama, samo od suncokreta. taj puter na kraju ni ne probah. halva je bogotac definitivno. od susama vishe necu pogledat bez veliko moranje.
November 27, 20177 yr 2 hours ago, gospa buba said: halva ko od susama, samo od suncokreta. taj puter na kraju ni ne probah. halva je bogotac definitivno. od susama vishe necu pogledat bez veliko moranje. a djes’ nasla?
November 27, 20177 yr 27 minutes ago, decak Kejt said: a djes’ nasla? u bugarsku. izgleda da je to njihov standard, ne susam nego suncokret. sad zalim shto nisam donela 5 kila