Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

E da znaš da sam večeras merkao zečetinu za u neki paprikaš :D

Posted

Ubice te Buba sto jedes Zeku  :(

Ja cu sutra bundevu ovako.

Posted

Sad me podseti na zeca, pa motam filmove... divnu zečetinu sam jeo u Lugani, u vinariji Ca'Lojera, tražio i repete.

Sad mi se baš hasa zečetina, špikovana pančetom i blukom, dinstana u belom vinu, za ruzmarinom i lovorom, pa zapečena. Što ja to dobro pravim... al' nemam zeca. Joj.

Posted

Ja čekam još one korčulanske delicije :)

A zec sad ovde u svakom supermarketu, sezona im valjda...

Posted

Biće klašuni, ček da uhvatim vremena :)

Posted

Ja čekam još one korčulanske delicije :)

A zec sad ovde u svakom supermarketu, sezona im valjda...

Vidim da se i onaj italijan mesar hvali da je dobio zeceve ...

Posted

I u Maxiju u bloku 70 povremeno dobiju sveže kuniće, onako, u vakumiranim kesama, odrane, sa sve glavom. Cena je oko 450 dinara kilo. Nisam zapamtio koji uzgajivač je u pitanju. Uglavnom, datum klanja (tako piše na etiketi) nikad duži od dan-dva. Ima ih i u Univeru u 60-im blokovima. 

Posted

Da,kunic je ok ali zec je ipak zec.Kakva je samo ceska zecija pasteta sto je nekad pravila keva,uh..

Posted (edited)

Dupli

Edited by Haralampije
Posted (edited)

granumfood_puter_250g_naturela_low_res.j

jel jeo neko bademove putere? 

skupo je. 

Edited by nisam ja
Posted (edited)

jela sam njihov, dobar je, prave ga od pecenog badema, al mozes i sam da meljes nats u putere u kucnoj radinosti s osnovnom opremom, to je par minuta posla. inace, granumova roba je jeftinija ako kupujes preko njihovog sajta nego u radnji. 

super sto sam napisala da se puter od badema pravi od lesnika :D

Edited by darling
Posted

pa nije ni beznačajno manje.

fala na info!

Posted

granumfood_puter_250g_naturela_low_res.j

jel jeo neko bademove putere? 

skupo je. 

sta je naturela¿ valja li ovo? 

Posted

jebaj ga. meni se dopada. nekakav namaz. ukus mi odgovara, a mislim da sam skoro negde pisao da nikad nisam jeo rogač. 

NATURELA  SA ROGAČEM I MEDOM
Ovaj ukusan namaz namenili smo onima koji, brinući za svoje zdravlje, traže alternativu za čokoladne namaze. Rogač svojim ukusom vrlo podseća na čokoladu, a pošto je sam po sebi sladak, traži samo malu količinu dodatnog zaslađivača (u našem slučaju meda). Sadrži nezasićene masne kiseline, omega 6 i 9, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja. Od minerala je bogat gvožđem, magnezijumom, manganom, fosforom i bakrom, te vitaminom E (moćan antioksidant).

Ne sadrže holesterol, hidrogenizovane masti, gluten ni kazein. 

Naturela je postan proizvod.

Sastav: suncokretovo seme 65%, med 20%, nerafinisana kokosova mast 5%, suncokretovo hladno ceđeno ulje 5%, rogač 5%, aroma pomorandže 0,1%.

Sadrži:
NEZASIĆENE MASNE KISELINE: omega 6 i 9, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja
AMINOKISELINE: gvožđe, magnezijum, mangan, fosfor i bakar
MINERALE: magnezijum, kalijum, beta karoten, kalcijum, fosfor, gvožđe, riboflavin, niacin
VITAMINE: E (moćan antioksidant)
Upotreba:
Pored toga što se koristi kao namaz, Naturela se može koristiti i kao fil za palačinke i kolače, ili u pripremi poslastica od sirovih sastojaka.