aram Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 E da znaš da sam večeras merkao zečetinu za u neki paprikaš :D
Lancia Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 E da znaš da sam večeras merkao zečetinu za u neki paprikaš :D Ubice te Buba sto jedes Zeku :( Ja cu sutra bundevu ovako.
banatjanin Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 E da znaš da sam večeras merkao zečetinu za u neki paprikaš :D Sad me podseti na zeca, pa motam filmove... divnu zečetinu sam jeo u Lugani, u vinariji Ca'Lojera, tražio i repete. Sad mi se baš hasa zečetina, špikovana pančetom i blukom, dinstana u belom vinu, za ruzmarinom i lovorom, pa zapečena. Što ja to dobro pravim... al' nemam zeca. Joj.
aram Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Ja čekam još one korčulanske delicije :) A zec sad ovde u svakom supermarketu, sezona im valjda...
Frank Pembleton Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Ja čekam još one korčulanske delicije :) A zec sad ovde u svakom supermarketu, sezona im valjda... Vidim da se i onaj italijan mesar hvali da je dobio zeceve ...
Willow Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 I u Maxiju u bloku 70 povremeno dobiju sveže kuniće, onako, u vakumiranim kesama, odrane, sa sve glavom. Cena je oko 450 dinara kilo. Nisam zapamtio koji uzgajivač je u pitanju. Uglavnom, datum klanja (tako piše na etiketi) nikad duži od dan-dva. Ima ih i u Univeru u 60-im blokovima.
Haralampije Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Da,kunic je ok ali zec je ipak zec.Kakva je samo ceska zecija pasteta sto je nekad pravila keva,uh..
Haralampije Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 (edited) Dupli Edited November 16, 2017 by Haralampije
nisam ja Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 (edited) jel jeo neko bademove putere? skupo je. Edited November 16, 2017 by nisam ja
darling Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 (edited) jela sam njihov, dobar je, prave ga od pecenog badema, al mozes i sam da meljes nats u putere u kucnoj radinosti s osnovnom opremom, to je par minuta posla. inace, granumova roba je jeftinija ako kupujes preko njihovog sajta nego u radnji. super sto sam napisala da se puter od badema pravi od lesnika :D Edited November 16, 2017 by darling
nisam ja Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 pa nije ni beznačajno manje. fala na info!
Lancia Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 jel jeo neko bademove putere? skupo je. sta je naturela¿ valja li ovo?
nisam ja Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 jebaj ga. meni se dopada. nekakav namaz. ukus mi odgovara, a mislim da sam skoro negde pisao da nikad nisam jeo rogač. NATURELA SA ROGAČEM I MEDOMOvaj ukusan namaz namenili smo onima koji, brinući za svoje zdravlje, traže alternativu za čokoladne namaze. Rogač svojim ukusom vrlo podseća na čokoladu, a pošto je sam po sebi sladak, traži samo malu količinu dodatnog zaslađivača (u našem slučaju meda). Sadrži nezasićene masne kiseline, omega 6 i 9, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja. Od minerala je bogat gvožđem, magnezijumom, manganom, fosforom i bakrom, te vitaminom E (moćan antioksidant).Ne sadrže holesterol, hidrogenizovane masti, gluten ni kazein. Naturela je postan proizvod.Sastav: suncokretovo seme 65%, med 20%, nerafinisana kokosova mast 5%, suncokretovo hladno ceđeno ulje 5%, rogač 5%, aroma pomorandže 0,1%.Sadrži:NEZASIĆENE MASNE KISELINE: omega 6 i 9, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenjaAMINOKISELINE: gvožđe, magnezijum, mangan, fosfor i bakarMINERALE: magnezijum, kalijum, beta karoten, kalcijum, fosfor, gvožđe, riboflavin, niacinVITAMINE: E (moćan antioksidant)Upotreba:Pored toga što se koristi kao namaz, Naturela se može koristiti i kao fil za palačinke i kolače, ili u pripremi poslastica od sirovih sastojaka.
Recommended Posts