hansolo Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Pasta Fagioli /ne onu supastu verziju, na gusce/ i posto je ostalo testa pa da se ne baci, za desert, nasuva sa makom i medom :)
mlatko Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Nedostaju mi te makarone iz detinjstva sa pavlakom i mladim sirom ili nutellom ili makom i secerom. Majka mi kuva kad navratim sa krompir pireom. bude super samo prekuvana kao sto je ona navikla.
Sara Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 (edited) Ja sam volela makarone sa orasima, propržene sa prezlama i šećerom, zadnji put sam to jela u prošlom veku Btw, moja deca vole samo 'kamene knedle ko babine'???????? Edited November 2, 2017 by Sara
nisam ja Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 koliko pesto đenovezea je previše pesto đenovezea? jel ima ovde neko ko preteruje s pestom? tek sam sada (o zašto tek sada?) počeo da ga koristim u svakodnevnoj ishrani. mažem ga na one svoje krekere, sa banatskom šunkom je najbolji drug. a tek onu najveću teglu krastavaca što imam. onih velikih svetlo zelenih, što su posvetleli od plavog kamena. pheejuu. dijeta/redukovana ishrana baš otvara neke vidike i strast prema hrani.
darling Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) kakva ti je to dijeta s pestom i medom? :) ja skuvala rezance u mleku, al na slano: beli luk, mleko, pasta i brokoli, so, parmezan. jako lepo. taljatele mi se nisu ni slepile ni prekuvale, sto me je iznenadilo. moze i sa spanacem. blag, nezan ukus. jedino sam se zeznula sto sam automatski stavila cili, a ovo ne ide da je ljutkasto. mada opet, islo mi je :D super hrana za tov. Edited November 14, 2017 by darling
gospa buba Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 pesto se jede kashichicom. ne znam kako moze da se pretera -_-
nisam ja Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 kakva ti je to dijeta s pestom i medom? :) :D Bio sam penaestak dana lišen UH. Sad sam ih vratio ali u ograničenom izdanju.
maheem Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 ja sam na nekoj kontra dijeti - rokam samo UH :lol:now eating problem: suve šljive
darling Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 omlet tri jaja s brokolijem, konzerva tune sa zelenom salatom, kifla. jos sam gladna. jedan od onih dana.
Lancia Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 omlet tri jaja s brokolijem, konzerva tune sa zelenom salatom, kifla. jos sam gladna. jedan od onih dana. si zalila bozom?
darling Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 (edited) ne pijem kad jedem :( sad sam na leba i maslaca. kakvim tuznim pogledom sam ispratila zadnje parce koje mi je palo na pod. prevrtala sam ga u nadi pola minuta, i na kraju ga ipak bacila. nadam se da je to to za danas. Edited November 15, 2017 by darling
Haralampije Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 (edited) crveni rizoto sa hobotnicom Edited November 15, 2017 by Haralampije
Lancia Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Bundeva iz rerne i piletina iz tiganja ajd' jos izvadi zeca iz sesira
Recommended Posts