Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Pasta Fagioli /ne onu supastu verziju, na gusce/ i posto je ostalo testa pa da se ne baci, za desert, nasuva sa makom i medom :)

Posted

Nedostaju mi te makarone iz detinjstva sa pavlakom i mladim sirom ili nutellom ili makom i secerom.

Majka mi kuva kad navratim sa krompir pireom. bude super samo prekuvana kao sto je ona navikla.

Posted (edited)

Ja sam volela makarone sa orasima, propržene sa prezlama i šećerom, zadnji put sam to jela u prošlom veku

Btw, moja deca vole samo 'kamene knedle ko babine'????????

Edited by Sara
  • 2 weeks later...
Posted

koliko pesto đenovezea je previše pesto đenovezea? jel ima ovde neko ko preteruje s pestom?

tek sam sada (o zašto tek sada?) počeo da ga koristim u svakodnevnoj ishrani. mažem ga na one svoje krekere, sa banatskom šunkom je najbolji drug. a tek onu najveću teglu krastavaca što imam. onih velikih svetlo zelenih, što su posvetleli od plavog kamena. pheejuu. 

dijeta/redukovana  ishrana baš otvara neke vidike i strast prema hrani. 

Posted (edited)

kakva ti je to dijeta s pestom i medom? :)

ja skuvala rezance u mleku, al na slano: beli luk, mleko, pasta i brokoli, so, parmezan. jako lepo. taljatele mi se nisu ni slepile ni prekuvale, sto me je iznenadilo. moze i sa spanacem. blag, nezan ukus. jedino sam se zeznula sto sam automatski stavila cili, a ovo ne ide da je ljutkasto. mada opet, islo mi je :D super hrana za tov. 

Edited by darling
Posted

pesto se jede kashichicom. ne znam kako moze da se pretera -_-

Posted

kakva ti je to dijeta s pestom i medom? :)

:D

Bio sam penaestak dana lišen UH.

Sad sam ih vratio ali u ograničenom izdanju.

Posted

ja sam na nekoj kontra dijeti - rokam samo UH :lol:

now eating problem: suve šljive

Posted

omlet tri jaja s brokolijem, konzerva tune sa zelenom salatom, kifla. jos sam gladna. jedan od onih dana. 

Posted

omlet tri jaja s brokolijem, konzerva tune sa zelenom salatom, kifla. jos sam gladna. jedan od onih dana. 

si zalila bozom?

Posted (edited)

ne pijem kad jedem :(

sad sam na leba i maslaca. 

:lolol:  kakvim tuznim pogledom sam ispratila zadnje parce koje mi je palo na pod. prevrtala sam ga u nadi pola minuta, i na kraju ga ipak bacila.

nadam se da je to to za danas. 

Edited by darling
Posted (edited)

crveni rizoto sa hobotnicom

Edited by Haralampije
Posted

Bundeva iz rerne i piletina iz tiganja

ajd' jos izvadi zeca iz sesira  :lolol: