beta Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 jedem ih potopljene u mleku sa cimetom. uveče ih potopim budu taman fine za doručak. jedino što posle dva sata ogladnim ko vuk.
maheem Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Ja ocekivao nastavak sa vocapa, neka divlja guska ala Maksa skvo.Pihtije od divlje guske [emoji14]iggy: Ovas je do jaja gorivo, biće sutra na repertoaru
darling Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 (edited) @ beta izmeri, izracunaj koliko kalorija ima taj dorucak. ako je kolicina mala, normalno je da si gladna posle dva sata. Edited October 25, 2017 by darling
beta Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 definitivno moram da pojačam dozu za doručak pošto sam izbacila večeru.
decak Kejt Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 da, i ja volim i kuvano zrnevlje zobi, host ostavio pre par godina recept za kuvanje, tu sam naucila, i bas volim, i onu slinavu vodu volim, al ne setim se na vreme... 'el moze za nas ostale recept, da ne bunarimo? jedem ih potopljene u mleku sa cimetom. uveče ih potopim budu taman fine za doručak. jedino što posle dva sata ogladnim ko vuk. zato ja dodajem maline, borovnice, i obavezno nesto od orasastog: lesnike, bademe, orahe... a kad su malo tostirani u rerni sve bude jos bolje!
darling Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 moze da poveca i kolcinu samih ovsenih. meni je u glavi blok na 4 kasike pahuljica. kako sam to izabrala, zasto ne stavm vise kad sam gladna, nemam pojma :) 'el moze za nas ostale recept, da ne bunarimo? zato ja dodajem maline, borovnice, i obavezno nesto od orasastog: lesnike, bademe, orahe... a kad su malo tostirani u rerni sve bude jos bolje! ma to je taj tvoj recept, serpa, naliti vodom jedan prst iznad, kad provri nek se krcka 10 minuta na tihoj vatri, iskljuciti, ostaviti poklopljeno preko noci. al do tad nisam znala sta bih se zrnom, mislila sam da mi trebaju ekspres lonac i varteks cebe da bih ga skuvala. zobena zrna (koliko mi je tek trebalo da shvatim da se to zove zobena kasa) su najukusnija od svega i super mi je sto moz da stoji 7 dana u frizideru.
mlatko Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Ja kad izbacim veceru automatski mi se pojavi u repertoaru predorucak nedje oko ponoci. Ako ne ispostujem satnicu ne gine mi sanovnik sa: " Sidji do reke, veceras je i sarma topla".
aram Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 E jesam se oždro, jebo me pas. Bundeva sa blukom, biberom i muljem iz rerne i kobaje talijanske iz tiganja.
Frank Pembleton Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 E jesam se oždro, jebo me pas. Bundeva sa blukom, biberom i muljem iz rerne i kobaje talijanske iz tiganja.To onu duguljastu?
Frank Pembleton Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Samo raspolutio, začinio i u relnu? ...shit has hit the fan...
aram Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Jok, isečem na kocke, dobro začinim, pokrijem folijom pola sata na 200, onda otklopim još desetak minuta.
Recommended Posts