Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Sutra idem na buvljak i videću da li je krenula sezona spekulasa...

....shit has hit the fan...

Posted

post-408-0-48723900-1508765091_thumb.jpg

moja verzija brzinske noodle - soup.

temeljac juneći, u njemu bok čoj, đumbir, oyster sauce, šitaka, jaje i pšenične nudle iz kineskog TC. preko toga juneće meso (iz supe) proprženo sa five spices, soja sosom i čilijem. fali jedino svež praziluk na kolutiće i listić korijandera, ama i ovako je <3

Posted

Majstor juče popravio rernu pa je žena danas napravila pitu sa kruškama american style, 5+

Posted

Majstor juče popravio rernu pa je žena danas napravila pitu sa kruškama american style, 5+

Ja ocekivao nastavak sa vocapa, neka divlja guska ala Maksa skvo.

Posted

zobene. danima jedem zobene pahuljice, ne mogu da ih se najedem dovoljno. telo oce, sta cu mu ja. 

Posted

zobene. danima jedem zobene pahuljice, ne mogu da ih se najedem dovoljno. telo oce, sta cu mu ja. 

5 x oce nas, 3 x bicem po guzici.

Posted

bicem po guzici mmmmmmmmm. ovo za ocenas, ja sam druge vere  :fantom:

Posted

sejm hir. dodajem po saku malina i borovnica koje sam letos stavila u zamrzivac, i saku seckanih tostiranih oraha.

ogladnim posle 7 sati.

Posted (edited)

ja i dalje sa svezim breskvama. obicno jedem samo potopljene u mleku, al sad mi se jedu kuvane na mleku, tople, s vanilom i cimetom, tim breskvama, nekad stavim orahe, nekad bademe. svakog dana jedva cekam da ih jedem, to mi je najomljenijii obrok u danu. valjda nije od da se pretvaram u konja :D

Edited by darling
Posted

da da ja ih isto kuvam u mleku, a pocela sam da kuvam i celo zrno (tj kuvam u vodi 15-ak min i ostavim preko noci da bubri, a ujutru "doradim" mlekom), od kako sam probala steel cut oats zob je za mene postala zitarica vise klase.

Posted

dva konja se tako smuvala  :fantom:

ja to zoblje mogu samo s ladnim mlekom.

Posted

ovako kuvane su ko neki griz, sutlijas, puding, mislim ne to, nego cetvrto u nizu kuvanih radosti iz detinjstva. svako je lepo na svoj nacin, i ladne i tople, i kuvane i natopljene. ima sutra da napravim domacu granolu, pa da mogu i da krckam na suvo. 

da, i ja volim i kuvano zrnevlje zobi, host ostavio pre par godina recept za kuvanje, tu sam naucila, i bas volim, i onu slinavu vodu volim, al ne setim se na vreme...

koliko konja na forumu. cak i majo!  :fantom: