Frank Pembleton Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Sutra idem na buvljak i videću da li je krenula sezona spekulasa... ....shit has hit the fan...
banatjanin Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 moja verzija brzinske noodle - soup. temeljac juneći, u njemu bok čoj, đumbir, oyster sauce, šitaka, jaje i pšenične nudle iz kineskog TC. preko toga juneće meso (iz supe) proprženo sa five spices, soja sosom i čilijem. fali jedino svež praziluk na kolutiće i listić korijandera, ama i ovako je <3
maheem Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Majstor juče popravio rernu pa je žena danas napravila pitu sa kruškama american style, 5+
Lancia Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Majstor juče popravio rernu pa je žena danas napravila pitu sa kruškama american style, 5+ Ja ocekivao nastavak sa vocapa, neka divlja guska ala Maksa skvo.
darling Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 zobene. danima jedem zobene pahuljice, ne mogu da ih se najedem dovoljno. telo oce, sta cu mu ja.
Lancia Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 zobene. danima jedem zobene pahuljice, ne mogu da ih se najedem dovoljno. telo oce, sta cu mu ja. 5 x oce nas, 3 x bicem po guzici.
darling Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 bicem po guzici mmmmmmmmm. ovo za ocenas, ja sam druge vere
decak Kejt Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 zobene. danima jedem zobene pahuljice, ne mogu da ih se najedem dovoljno. telo oce, sta cu mu ja. sejm hir. dodajem po saku malina i borovnica koje sam letos stavila u zamrzivac, i saku seckanih tostiranih oraha. ogladnim posle 7 sati.
darling Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 (edited) ja i dalje sa svezim breskvama. obicno jedem samo potopljene u mleku, al sad mi se jedu kuvane na mleku, tople, s vanilom i cimetom, tim breskvama, nekad stavim orahe, nekad bademe. svakog dana jedva cekam da ih jedem, to mi je najomljenijii obrok u danu. valjda nije od da se pretvaram u konja :D Edited October 25, 2017 by darling
decak Kejt Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 da da ja ih isto kuvam u mleku, a pocela sam da kuvam i celo zrno (tj kuvam u vodi 15-ak min i ostavim preko noci da bubri, a ujutru "doradim" mlekom), od kako sam probala steel cut oats zob je za mene postala zitarica vise klase.
Lancia Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 dva konja se tako smuvala ja to zoblje mogu samo s ladnim mlekom.
darling Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 ovako kuvane su ko neki griz, sutlijas, puding, mislim ne to, nego cetvrto u nizu kuvanih radosti iz detinjstva. svako je lepo na svoj nacin, i ladne i tople, i kuvane i natopljene. ima sutra da napravim domacu granolu, pa da mogu i da krckam na suvo. da, i ja volim i kuvano zrnevlje zobi, host ostavio pre par godina recept za kuvanje, tu sam naucila, i bas volim, i onu slinavu vodu volim, al ne setim se na vreme... koliko konja na forumu. cak i majo!
Recommended Posts