gospa buba Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 shta cu imam ideje. kora gore kora dole -_-
Frank Pembleton Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Kao da je Džakarta daleko! ....shit has hit the fan...
Sara Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Ja sam pripravio oslica a la Thai : pirincane nudle,kokosovo mleko,djumbir,limeta,bluk,cluk,persun,aji lemon.... Kako te nije sramota da postavis ovo posle onog
gospa buba Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 neshto sam smuljala danas za u teglu, i kase oladilo - ko bog. zeleni paradajz na kockice, srednje, na ulje dok ne omeksha malo, al da se ne raspadne. so, bibera dosta, senf i med. malo majorana reda radi. skandal dobro. i zeleni paradajz je odlichan ove godine.
Frank Pembleton Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Pošto zeleni paradajz? Mislim da ću ove godine da se odvažim da napravim turšiju zeleni paradajz +karfiol+šargarepa ... ....shit has hit the fan...
renne Posted October 21, 2017 Author Posted October 21, 2017 oko sto kinti što ne reče na vreme, mogao sam ti tonu doneti
Recommended Posts