July 16, 20177 yr danas sam prvi put videla i probala pluot, križanca kajsije i šljive. izgleda kao tamna kajsija, ima ukus kajsije koja malo kisi ko šljiva. mljac pa to ima kodnas po maksijima manje vishe redovno, i zovu ga naravno - shljiva. ume da bude skroz dobro, u retkim trenucima kad je kupljivo, u smislu cene :(
July 16, 20177 yr pa to ima kodnas po maksijima manje vishe redovno, i zovu ga naravno - shljiva. ume da bude skroz dobro, u retkim trenucima kad je kupljivo, u smislu cene :( slabo ja zagledam voće po maxijima pa nijesam videla. ovo mi par komada donela kraljica majka da probam. i ja probala. i dobro je.
July 16, 20177 yr slabo ja zagledam voće po maxijima pa nijesam videla. ovo mi par komada donela kraljica majka da probam. i ja probala. i dobro je. budu ok, samo treba nabosti trenutak odnosa cene i kvaliteta :) i onda kupish djeci po dve Edited July 16, 20177 yr by gospa buba
July 19, 20177 yr Patlidzan punjen kuskusom (na becarac fazon napravljen plus meso od pecenog patlidzana) i zapecen sa sirom, cuftice (burgercici) od pasulja i ladan paradajz. Malo grilovan somun. Sent from my 8079 using Tapatalk
July 21, 20177 yr Pozvana sam danas na kasni ručak spremljen od jedne divljači i kao svaka podguzija nisam odolela uprkos negativnom stavu spram lova. još mi je ukus na nepcima. Savest sam malo umirila jer je meso izvadjeno iz zamrzivača i jer ga jedem prvi put unazad 30 godina a i poslednji .
July 21, 20177 yr Pozvana sam danas na kasni ručak spremljen od jedne divljači i kao svaka podguzija nisam odolela uprkos negativnom stavu spram lova. još mi je ukus na nepcima. Savest sam malo umirila jer je meso izvadjeno iz zamrzivača i jer ga jedem prvi put unazad 30 godina a i poslednji . Jedes divljac poslednji put. u zadnjih 30 godina... zamalo da nasednem na recnu igracku [emoji16]
July 21, 20177 yr Jedes divljac poslednji put. u zadnjih 30 godina... zamalo da nasednem na recnu igracku [emoji16] xex, nisam se igrala rečima , možda samo slabo bila precizna , jela sam ovu divljač pre oko 30 godina, pa sad. . ovo sad je što se divljači tiče i poslednji put