gospa buba Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 danas sam prvi put videla i probala pluot, križanca kajsije i šljive. izgleda kao tamna kajsija, ima ukus kajsije koja malo kisi ko šljiva. mljac pa to ima kodnas po maksijima manje vishe redovno, i zovu ga naravno - shljiva. ume da bude skroz dobro, u retkim trenucima kad je kupljivo, u smislu cene :(
renne Posted July 16, 2017 Author Posted July 16, 2017 aaaa, spiceee! su domace? dobre? mrzim te! Domaće, izBosne, fenomenalne
beta Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 pa to ima kodnas po maksijima manje vishe redovno, i zovu ga naravno - shljiva. ume da bude skroz dobro, u retkim trenucima kad je kupljivo, u smislu cene :( slabo ja zagledam voće po maxijima pa nijesam videla. ovo mi par komada donela kraljica majka da probam. i ja probala. i dobro je.
gospa buba Posted July 16, 2017 Posted July 16, 2017 (edited) slabo ja zagledam voće po maxijima pa nijesam videla. ovo mi par komada donela kraljica majka da probam. i ja probala. i dobro je. budu ok, samo treba nabosti trenutak odnosa cene i kvaliteta :) i onda kupish djeci po dve Edited July 16, 2017 by gospa buba
hansolo Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Patlidzan punjen kuskusom (na becarac fazon napravljen plus meso od pecenog patlidzana) i zapecen sa sirom, cuftice (burgercici) od pasulja i ladan paradajz. Malo grilovan somun. Sent from my 8079 using Tapatalk
darling Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 ja danas ceo dan jedem dorucke, svaki obrok mi je bio dorucak. zadovoljna sam.
ljuttko Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Pozvana sam danas na kasni ručak spremljen od jedne divljači i kao svaka podguzija nisam odolela uprkos negativnom stavu spram lova. još mi je ukus na nepcima. Savest sam malo umirila jer je meso izvadjeno iz zamrzivača i jer ga jedem prvi put unazad 30 godina a i poslednji .
mlatko Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Pozvana sam danas na kasni ručak spremljen od jedne divljači i kao svaka podguzija nisam odolela uprkos negativnom stavu spram lova. još mi je ukus na nepcima. Savest sam malo umirila jer je meso izvadjeno iz zamrzivača i jer ga jedem prvi put unazad 30 godina a i poslednji . Jedes divljac poslednji put. u zadnjih 30 godina... zamalo da nasednem na recnu igracku [emoji16]
ljuttko Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Jedes divljac poslednji put. u zadnjih 30 godina... zamalo da nasednem na recnu igracku [emoji16] xex, nisam se igrala rečima , možda samo slabo bila precizna , jela sam ovu divljač pre oko 30 godina, pa sad. . ovo sad je što se divljači tiče i poslednji put
Recommended Posts