detabo Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Rizoto sa pecurkama,napravljen pre 15 min ???????????? Vaping Chihuahua
gospa buba Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 To ovi fazani iz grada, što iskaču povremeno iz šume? ....shit has hit the fan... ne bi valjda
renne Posted June 12, 2017 Author Posted June 12, 2017 Ovo su neke iz italije, moram pitati Arama kako se kotiraju
renne Posted June 12, 2017 Author Posted June 12, 2017 I nisu taljatele, mada je to meni isto kad se skuva, ove su bile gotove za dva minuta
aram Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Ovo ti je Lidl robna marka, prave se ovde u Nemackoj, vidlo nije Italiju :) Mislim, svakako su bolje od svih srpskih testenina, ali ni prineti ozbiljnim. Recimo da su, po meni, bolje od Buitoni testenina, a za nijansu losije od Barilla.
aram Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Ta Italiamo marka im je za sezonske akcije, dvaput godisnje izbace gomilu robe pod tom markom, paste, sosovi, ulja, sirevi... pa sve do nekih kuhinjskih pomagala. Npr. ja kupio njihovu masinicu za testenine, od tad vise i ne kupujem, mesim sam.
renne Posted June 13, 2017 Author Posted June 13, 2017 Ovde je brašno jako loše da bi se napravila dobra testenina Imam i ja mašinucu
Recommended Posts