May 25, 20177 yr Aj kao lagana uzinica: mladi luk, neki turski mladi kozji sir i vulgaris mesni narezak, da ne kazem gekochte mettwurst. Unakazih se. Mislim da necu vecerati...
May 26, 20177 yr Aj kao lagana uzinica: mladi luk, neki turski mladi kozji sir i vulgaris mesni narezak, da ne kazem gekochte mettwurst. Unakazih se. Mislim da necu vecerati...Zašto mi ovo zvuči poznato?
May 26, 20177 yr Mrzim kada treba da se ide u radnju zbog pražnjenja frižidera. To me uvek tera da smutim palačinke ili nešto slično.
May 27, 20177 yr Da li smem da jedem neotvoren Delezov umak bolonjeze u tegli, rok trajanja istekao 2014 ?
May 27, 20177 yr jel ima mesa ili je samo paradaiz? da je u konzervi bilo bi lakse ovako za teglu je rizicnije jer ne znamo kako je cuvana(toplota/direktno sunce)..
May 27, 20177 yr Da li smem da jedem neotvoren Delezov umak bolonjeze u tegli, rok trajanja istekao 2014 ? Pratim i podižem - tahini smesa poterana iz egipta još 2013. Stoji neotvorena. Preživela je dve selidbe. :D Pojesti ili ne?