January 12, 20178 yr Ajoj katamarane, virsle polivene kecapom i posute kari zacinom u prahu, pa ne znam ima li tuznijeg primera nemackog kulinarstva Ovih dana cu opet tebi u inat. Samo sad sa belim kobajama Edited January 12, 20178 yr by katamaran
January 13, 20178 yr Sramim se priznati, ali ja baš volim leberkez, topao u onoj beloj zemički... Istina, o karivurstu mislim isto što i Aram. To mi je najgora inkarnacija, ionako uglavnom očajnih, švapskih kobasica koje se prodaju kao ulična hrana.
January 13, 20178 yr ja isto bas volim leberkez iliti fleischkäsebrötchen, moze sa senfom ili a moze i bez. mislim da sam currywurst jednom probao u zivotu i to negde 1999 u vreme bombardovanja
January 13, 20178 yr kimchi bokkeumbap Sad ce neko iz Koreje da me informise da to nista ne valja :) 그건 쓰레기 야
January 13, 20178 yr Kad ste vec na temi, mozda niste znali a bude vam zanimljivo da se u korejskom sumanuto lako uci citanje. Njihov Vuk Karadzic je u jednom trenutku odjebao prekomplikovani kineski i sredio im citanje bas fino. Moze pomoci kod citanja namirnica i sastojaka, posto neke od izraza vec znate kako zvuce:
January 14, 20178 yr Naručio danas u ovoj pržionici svojoj pola kile smuđa. Dobio sam 3 ribe. Ne znam dal se za to robija? Prošli put mi spakovaše ugljenisanog dim šarana. Mislim da ću da tražim alternativu. Edited January 14, 20178 yr by nisam ja