Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

pravila i ja pre neki dan omlet sa šparglama ali ubacila i malo slaninice. bilo mljac, mljac

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

a, gde nabavljate spargle, tj za banacanina je pitanje kako dolazi do spargli iz sefkerina? 

• Author

Paprike sa jajima

a, gde nabavljate spargle, tj za banacanina je pitanje kako dolazi do spargli iz sefkerina? 

Kucaš u guglu Green Ilin ili špargle Ilin... A poslaću ti broj na pm (i svima drugima koji žele). Ali ne šalju u naš homtaun, čak ni u NS, samo u BG. Ima njihovih špargli različite kalibracije u Metrou, od 250 do 450 dinara za pišlu.

Inače su organik i ljudi rade samo to, uzgajaju špargle, rabarbaru i bundeve.

A sticajem okolnosti, doručkovao sam onaj omlet sa šparglom, ručao na nekom sastanku salatu sa šparglom, a za večeru grilovao preostale špargle od jutros - 'tela žena. Ako pojedem još malo zelenog, ujutru ću da procvetam

Edited by banatjanin

Pilece grudi iz sunkovara

Dh61XkR.jpg

Kucaš u guglu Green Ilin ili špargle Ilin... A poslaću ti broj na pm (i svima drugima koji žele). Ali ne šalju u naš homtaun, čak ni u NS, samo u BG. Ima njihovih špargli različite kalibracije u Metrou, od 250 do 450 dinara za pišlu.

Inače su organik i ljudi rade samo to, uzgajaju špargle, rabarbaru i bundeve.

A sticajem okolnosti, doručkovao sam onaj omlet sa šparglom, ručao na nekom sastanku salatu sa šparglom, a za večeru grilovao preostale špargle od jutros - 'tela žena. Ako pojedem još malo zelenog, ujutru ću da procvetam

evo ja se prijavljujem za broj :)

a koje su im spargle, zelene ili bele?

Pa koje  bi bile u maju? Zelene, naravno.

Inače, bele baš ne volim, ni u jednoj opciji. Najvolijem divlje, one tanke, aromatčne i malo gorke, al' Istra daleko...

zar nema u mne?

ili me bakuti sa pijace lazu

pa mne mi još dalje :)

mislim da ih ima po celom mediteranu

Pa koje bi bile u maju? Zelene, naravno.

Inače, bele baš ne volim, ni u jednoj opciji. Najvolijem divlje, one tanke, aromatčne i malo gorke, al' Istra daleko...

pa otkud znam, ovde i belih pune pijace i prodavnice vec dve-tri nedelje.

inace za ostalo +1

Hrskavi kroketi od tikvica, belog sira i mladog luka.

129680371_Slika1545.jpg

0d33509.jpg

Fast food kod kuce: Smixao fashir sa korijanderom i celerom. Tzatziki i brdo salata, sve spakovao u lepinjice. Bogovski. Korijander i celer najbolji drugari fashiranih shnicli

pileca dziga dinstana u crnom luku podlivana crnim vinom,zacini-so,puuno bibera,majcina dusica i na kraju koja kap lumuna(sto se ispostavilo kao kljucno!)

i salata kupus/krastavac/bluk sa mileramom