Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Nije bas now eating ali da se pohvalim otentik holandskim weed burgerom

11892213_10156016250940171_2088464454024

Posted

Nije bas now eating ali da se pohvalim otentik holandskim weed burgerom

11892213_10156016250940171_2088464454024

to je sa nekim algama, jel? reci, molim te, sta sve ima u burgeru i jel valja cemu? 

Posted (edited)

to je neka bolesno glupa fora sa farbanjem zemicke. na fjumicinu u meku prodaju neki burger sa crnom zemickom a generalno se italijom siri posast tih obojenih peciva. u najgrdjoj kalabrijskoj zapizdini na pola puta izmedju katone i vile san djovana, u najautenticnijoj mogucoj pekari (ciji je vlasnik cale koji je overio svog radinka pekara koji mu je muvao cerku koja radi za kasom, osudjen na kucni pritvor zbog doprinosa lebom lokalnoj zajednici) od pre mesec dana prave isto ofarbano govno koje su nam hajpovali da je blagotvorno za probavne smetnje. pa jbt.

Edited by yolo
Posted

Jeste, reklamiraju velikim slovima WEED burger a posle ide opis da je zapravo seeweed (kombu alge) sa dodacima ukusa kako bi imalo ukus burgera, inace je skroz veganski. Ukus je zaista negde na pola puta izmedju mesa i soje, cak bih rekao da po teksturi i ukusu i vise vuce na meso. Lepinja je isto zelena od nekih drugih algi. Generalno skrzo fino iskustvo i za mesozdere a kamoli za vegane ali rekao bih da 50-50 ciljaju na ljude koji ce da probaju jer misle da sadrzi marihuanu kao i na prave vegane.

Posted (edited)

to je neka bolesno glupa fora sa farbanjem zemicke. na fjumicinu u meku prodaju neki burger sa crnom zemickom a generalno se italijom siri posast tih obojenih peciva. u najgrdjoj kalabrijskoj zapizdini na pola puta izmedju katone i vile san djovana, u najautenticnijoj mogucoj pekari (ciji je vlasnik cale koji je overio svog radinka pekara koji mu je muvao cerku koja radi za kasom, osudjen na kucni pritvor zbog doprinosa lebom lokalnoj zajednici) od pre mesec dana prave isto ofarbano govno koje su nam hajpovali da je blagotvorno za probavne smetnje. pa jbt.

Ovo farbanje je "prirodno" od algi, a u Rimu sam prosle goine jeo porketu u hlebu crne boje, doduse nije vio fraban bojama vec je bio "carbon bread" tj koriste ugalj od bambusa da bi dobili tu boju.

Edited by *edited by mod
Posted

tako je, i ovaj je bio farban ugljem. nisam zalazio u detalje, to mi je bilo dovoljno da okrenem glavu na drugu stranu.

Posted

pa testenina u boji je srećno zaživelatm

možda će i peciva

Posted

Sardine+ leba bela+kiselo mleko+apsolutno fenomenalan ljuti sos(b.jolokia,ananas,limeta)

Posted (edited)

5c2dcfce0bc946b9a533c8dd692b7b26.jpg

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk

kake janjetine od 140 kuna kilo, kake tople marende kod šahovničara, musakis bre

Edited by Marcus Wulffings
Posted

Piletina punjena dimljenom slaninom i puterom i delezove kuglice od krompira.

Slaninu sam snimio u maksiju, stojalo je jedno parčence na sred one vitrine i to je bila ljubav na prvi pogled, krajka, mesnata, tanka, vidljivo dimljena, prodavačica kaže znate to je od xxx proizvodjača (zaboravih) i podseća me na slaninu koju je moj deda pravio, hoćete da probate, reko može, kad...baš, kao ona koju bi i moj deda pravio da je pravio slaninu, uzeh tih dvesta grama i danas sam doručkovao, užinao i, evo, ručao to parčence, nema više :(

A kuglice već peti ili šesti put uzimam tamo u sekciji sa smrznutim krompirima i prava su stvar, dvadeset minuta u rerni na 220 sa jednim okretanjem na polovini ali vrede, za uz pivo ili bilo šta, divota jedna.

I sok od paradajza, da živimo zdravo.

vnjdx4.jpg