July 20, 20159 yr U onaj Neoplantin suljpa ne idu konzervansi. To su posebno naglasili na kutiji. Naliju pasulj u sterilne posude i zapečate. I dobar je.Aha biva to...
July 21, 20159 yr breskvu,lubenicu,paradajiz,kukuruz,jogurt,breskvu,lubenicu,lubenicu,lubenicu,jogurt :letnji pms:
July 21, 20159 yr hm, izgleda da ga i ja imam #rodnaravnopravnost posto osim kukuruza pratim tvoju pesmu
July 21, 20159 yr jedno je bila zecetina stifado, drugo jaretina iz rerne sa pastom i mochom, ostalog se ne secam, tiltujem
July 21, 20159 yr Ako već moraju da se slikaju tanjiri sa hranom, onda ih slikajte pre nego što je pojedete.
July 21, 20159 yr N.E. Vrući poridž sa voćkicama u ladno jutro prija kao utešna nagrada. EDIT. Cmrlj, imala si ti i mnogo bolje food fotke, u stvari ovo kao da hoćeš nos da mi natrljaš polupojedenom šerpom. :P Edited July 21, 20159 yr by Indy
July 21, 20159 yr nije bilo lose, pocela da kuvam patlidzan/paradajz sos za rezance, zavrsila saksukom na italijanski. u pola kuvanja shvatila da mi se ne jede testo, pa improvizovala :d Edited July 21, 20159 yr by cmrlj