darling Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 jao brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to je stvarno burek s makom.
ivy Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 paparike punjene sirom,pavlakom,jajetom,sitno seckanom slaninicom pohovane tikvice paradjiz
banatjanin Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 A šta da radim kad ponajbolje volim sve se slažem, ali onaj posni - isto karneksov - je zakon. pa mu onda obaška dodaš dobru kobaju ili slaninicu po volji.
renne Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Meni je ovaj sa slaninom vrh vrhova. A i kplus robna marka je carnex, tako da je kvalitet isti, a cena prilično niža
Bujodrag Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 A ja se trudim da bojkotujem te robne marke, propašće, zbog njih, svi manji proizvodjači.
pacey defender Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Dozvolite, kako konzervirana hrana sa rokom dospeća 2022. može da bude zakon ili vrh vrhova? Što reče drugarica 1, da sam umrla nakon ovog obroka ne bih se polurazgradila još 10 godina. Ok je za premošćavanje kad se nema šta drugo pojest. Ne preterujte.
garcia Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 U onaj Neoplantin suljpa ne idu konzervansi. To su posebno naglasili na kutiji. Naliju pasulj u sterilne posude i zapečate. I dobar je.
Recommended Posts