clandestino Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Pa da pogadjamo sta ce biti za veceru? Recimo makaroni sa sirom i domace kiselo mleko. Ili hladno pecenje iz frizidera?
rajka Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 nije to nista. ja sam danas pojela 400gr dzigerice u jednom obroku (sa pireom i paradajzom). jos sam u soku.
yolo Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 dobar taj suljpa majku mu. jel stavljas brasno u zaprsku?
renne Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 Pa da pogadjamo sta ce biti za veceru? Recimo makaroni sa sirom i domace kiselo mleko. Ili hladno pecenje iz frizidera? Pečenje, taman se lepo oladilo dobar taj suljpa majku mu. jel stavljas brasno u zaprsku? Mora bude dobar, celu svežu butkicu sam stavio, ima skoro dve kile mesa :) Stavlam naravnom i alevu papriku i bluk, ja to onako po starinski sve
yolo Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 pa u redu je aleva i bluk ali ja mrzim brasno u pasulju, to se ionako resava tako sto se ispasiraju kasika dve pasulja, isti efekat a bolji ukus
Аврам Гојић Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 uh da sam znao da ce biti ovako hladno, sinoc bih potopio suljpa
renne Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 Pa kako nisi znao, bar ti gledaš i umeš da gledaš meteo karte. Zato sam ja to tako i isplanirao
Аврам Гојић Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Nisam gledao karte nikakve jbg, nego sam samo bacio pogled na hidmetzavod.
yolo Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 jebo me boshke i njegov tip da se na uglu palmoticeve i svetogorske dobro jede cim sam krocio nogom unutra i omirisao vonj lose piletine i jos gore zaprske znao sam da nece da izadje po dobru mislim nije bas totalno nejestivo ali je onako, bas lowlife teleca corba od senior goveda i nekakav pilav sa govedinom junetinom i frikom mesavinom, 510 dinara - nije bas ni dzabe. realno nosicu kamen u stomaku celo popodne, smara me da nabijam prste u usta da bacim peglu i potrazim nesto dostojanstveno
ivy Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 rolovanu piletinu punjenu sirom i spolja postavljenu slaninicom marinirano(izdasno mulje,balzamiko,ruzmarin,provansanska,sm biber,bluk) povrce (mladi krompir,tikvice,bluk,cluk) sve zajedno peceno u rerni, kupus salata
fluffy Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 (edited) jebo me boshke i njegov tip da se na uglu palmoticeve i svetogorske dobro jede cim sam krocio nogom unutra i omirisao vonj lose piletine i jos gore zaprske znao sam da nece da izadje po dobru mislim nije bas totalno nejestivo ali je onako, bas lowlife teleca corba od senior goveda i nekakav pilav sa govedinom junetinom i frikom mesavinom, 510 dinara - nije bas ni dzabe. realno nosicu kamen u stomaku celo popodne, smara me da nabijam prste u usta da bacim peglu i potrazim nesto dostojanstveno meni sad muka zbog tog tvog opisa... k'o da mogu osetim taj znoj/loj pileta... pih... i zapršku, koju ne mogu podnjet... :p "Kuhinjica" (mrvu posle ugla Kralja Milutina - Krunska, sa leve strane od raskrsnice, tj preko puta one fine galerije) ima finu klopu, sasvim pristojne sarmice zelja i kupusa, pasulj, musaku od tikvica, rižoto i taljatele sa pečurkama... ima svašta još, al to sam probala i sasvim ok. I ružice sa sirom, Šarlota i neki fini koljač od jabuka, čokolade, oraha i šlaga su preukusni. Edited June 25, 2015 by fluffy
Recommended Posts