adam Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Sa ladan paradajz jabučar aaaaaaaaaaaaaaaaaaa i pkb-ov beli hleb.
banatjanin Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Sa ladan paradajz jabučar u Rodi dve konzerve u kartonskom pakovanju, valjda neka akcija, uzeo danas, sutra za doručak. još da nađem leba iz kalupa.
boshoku Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 kupi u maksiju (može i kod carine ) parizer - jes puno emulgatora, napravljeno od ko zna kojih delova pileta... al to, margarin i lebac, skroz fazon detinjstva
ordi Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 kod mene u lokalnoj radnjici eva sardina plus leb beli plus krastavac šesto grama, ukupno 135 kinte ne prodaje se nužno tako u paketu nego sam samo to metnula u korpu i bi mi čudno da tako malo platim evu sam upravo stukla s glavicom crnog, dobro zasoljenog luka. milinica jedna!
Haralampije Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Jel onaj drugi tanjir za mene?A gde je drugi kozel? :)
renne Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Može, samo izvol' Koalicija ne konzumira nikakav alkohol :(
Kanzas siti zez Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 krompir salata+kukuruz secerac+ tunjevina. Sve izmesano
pacey defender Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 ali je najbizarniji podatak da na nekoj deklaraciji kao vlasnik "tako je moralo biti" stoji ime danilo ikodinovic. kad se prodje petrovaradin (ka kamenici) postoji ikodinovićev restoran "tako je suđeno". odvratna su ta nova kafanska imena.
fluffy Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Sa ladan paradajz jabučar mi smo (sestra i ja) obožavale pohovani mesni... i naravno paradajz
banatjanin Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 ali je najbizarniji podatak da na nekoj deklaraciji kao vlasnik "tako je moralo biti" stoji ime danilo ikodinovic. to zaista njegovo, i to je zaista taj danilo ikodinović.
Recommended Posts