Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

kazi mi, o markuse vulfinze, da li si makar debo? ^_^

da se dokaze neka pravda u kosmos -_-

gospođo, ja sam shvatam da je ovo muški forum, ali zaista :whistle: ne moramo ići toliko duboko u temu...

ali ajde, mislim da su sponzoruše dosadne, tako da sa jednom prostačom može da se odradi posao u razumnom roku za 1900pezosa na sat ili 9000pezosa za noć - što mu dođe šest sati debanja

ali, ne, nisam debao, štednja bre ženo, ovde su čak i plastične boce kokakole retornable...

Edited by Marcus Wulffings

ali, ne, nisam debao, štednja bre ženo, ovde su čak i plastične boce kokakole retornable...

dakle nepravda <_<

nishta, onda ruchkaj dalje u zdravlju ^_^

Edited by gospa buba

karfiol obaren al dente, da ostane malo rskav i ne razdroćka se, pa posut prezlama proprženim na puteru, zajedno sa blukom, bosiljkom, origanom i rendanom korom parmezana.

pa uz to bataci, otkošteni i obezkoženi, pohovani na bečki...

i mnogo. u ..čku ...terinu

baš sam u banani sa klopom poslednjih dana. žderem ko aždaja, ne prestajem. i kažem sebi: od sutra kontrola... to me drži do ručka, kada se objedem i onda i večeram, pa dodam još jednom do ponoći. i obroci trostruki. ko trudnica, uopšte ne znam šta mi je. još i slatko jedem, što gotovo nikad ne radim. a gužva sa poslom, zapostavio kretanje i vežbe, a i bilo mi ladno... morat ću na sokove od kupusa, nema druge, inače propas'

Sledeći obrok je u Il Barista Resto
Ulica Florida 122, nedaleko od hotela...

https://www.google.com/maps/place/Il+Barista+Resto/@-34.606598,-58.375102,3a,90y,245.02h,97.63t/data=!3m5!1e1!3m3!1saD0xZfh5KGgM5FyZmaub3A!2e0!3e5!4m2!3m1!1s0x95bccad267aa23ad:0xe3eadcac943985b3!6m1!1e1?hl=en

b6824a94f3a9079f08d14d8fa6bc1083.jpg
81b3c4a6449795538d1a1ffe32abfd05.jpg

Dve šnicle, dva jaja na oko, papas fritas, grilovani balancani, tourist trap jednom rečju....

I to bi bio poslednji obrok na ovom zimskom letovanju od trideset i kusur dana...

stvari su spakovane, uzimam taxi do aeropuerta Ezeiza Pizdarini.... mmmm ovaj Pistarini, čeka me dug let nazad, žao mi je što napuštam Italograd - taman sam se privikao

:lolol:

Kreni ti lepo u teretanu. Kaki si, ima da dizes 200 kila jednom rukom. A mnogo dobro, podize metabolizam, spaljuje masti.

znam, samo.... možda će zvučati bizarno iz tvoje perspektive, ali ovde je ozbiljan problem što se u većini dostupnih teretana okupljaju lica sa poternice i kojekakvi čovekoliki, pušta užasna muzika i smrdi kao u štenari. ako nije tako, onda termini koštaju kao da živim na Beverli Hilsu. a i nisam ja neki atleta....