January 15, 201510 yr puno pozdrava za brata yoloa sa piace u cuscu na sta vam ovo lici? Na ova cuda iz igrice
January 15, 201510 yr možda, jer nude samo meso alpake kao lokalno meso, lame ne diraju koliko sam shvatio
January 15, 201510 yr Danas sam imao izuzetno naporan dan na terenu, ustao sam u pola pet ujutru i odmah krenuo u inspekciju kukuruzišta. Posle tog ekstremnog napora ravnog čudu, Inke su me prijatno iznenadile dajet čiken supom
January 15, 201510 yr fala ti brate el komandante, nisam bas gadljiv ali ove njuskice nekada milih zivotinja su mi zaustavile dah....
January 15, 201510 yr Danas sam imao izuzetno naporan dan na terenu, ustao sam u pola pet ujutru i odmah krenuo u inspekciju kukuruzišta. Posle tog ekstremnog napora ravnog čudu, Inke su me prijatno iznenadile dajet čiken supom uh, kako dobro izgleda supica.
January 16, 201510 yr jedna od najboljih stvari su ovi cedjeni sokovi, ima dosta toga / marakuja, mango, njihove nekakve pomorandze, zaista socan ananas.....
January 16, 201510 yr Da, to je vrlo prisutno i kod nas. Marakuya, babako, tomatinos, guanabana, taxo, ananas, naranjilla, mora (kombinacija kupine i maline), papaja. Uglavnom ono sto ide u blender. Sok od narandze se kupuje posto je cedjenje malo komplikovanije.
January 16, 201510 yr sir za gril, svezi krastavac s grckim jogurtom, mali paradajz. divan obrok. Edited January 16, 201510 yr by darling