Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

on topik: stradala zeljanica

:(

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

jeo u Zapati onaj njihov breakfast™ menu, radi poso. radi poso skroz! :thumbsup:

sta uopste moze da bude dobro u curry wurstu? :puke:

Nisam dugo, a tamo gde sam jeo je tip bio darezljiv, pa sam vratio pola tanjira ostatka sosa™. A mislim da je svaki zalogaj koji sam pojeo bio preliven od glave do pete. Ni pomfrit nije zaostajao.... mislim da je isprzio bar tri kile dok sam cekao u redu. Sve u svemu, opet cu tamo negde 2017.

sta uopste moze da bude dobro u curry wurstu? :puke:

meni lično je dosadan, ali neki ljudi vole

:(

ma da, kod mene sve neke nesreće, nestaju palačinke, stradaju zeljanice, i sve tako nešto :(

lebac, pavlaka i alpska. jedan od onih dana :piggy:

ma da, kod mene sve neke nesreće, nestaju palačinke, stradaju zeljanice, i sve tako nešto :(

strasne stvari. ko da smo bata i seka.

e baš sam kupila proso pa sam se pitala je l' se sprema isto kao kus kus ili ne?

vise je slican pripremi pirinca

proso ja prvo operem u 2-3 vode,dok ne prestane voda da bude zuckasta,nemam pojma zasto ali je tako i to mi se ne svidja,ima neki cudan ukus...a onda ga skuvas,ubacis u supe,corbe dosta mu je 15tak min malo dobije na volumenu,ja stavim oko 1,5 puta vise vode i treba dosta zaciniti jer nema nikakav ukus,stavi so,lovor,kumin,stagod volis u vodu dok se bari...

meni ovih dana hit brzinski prilog da iseckam praziluk,izrendam sargarepu,ubacim proso,vodu,posolim,nekoliko zrna kumina i skuvam 10-15min,prelijem muljem i mlevenog bibera.. 

u dosta recepata na kulinariki proso se prvo ispece na teflonu.

ne znam sta da mislim o tome. jednom sam pravila proso na slatko i bio je okej, ko neki sutlijas. 

meni to pecenje prosa smaranje i ja nisam nasla smisao.

corba od zelja, pohovani paskanat, curece snicle 

a vec tri dana doruckujem pihtije :)

Edited by Zverilla

corba od zelja, pohovani paskanat, curece snicle 

a vec tri dana doruckujem pihtije :)

hardcore

zverski se najedoh avokada, paradajza i tunjevine, a potom pomorandži (pojedoh komada 5)

Moj omiljeni doručak (u ovom slučaju lanč): kuskus, voćni jogurt (što bi u Srbiji rekli kiselo mleko) i rendana jabuka. I cimet, ofkors.