renne Posted December 20, 2014 Author Share Posted December 20, 2014 Vruća giba, vrela Link to comment
darling Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 (edited) fala. ne jedem ja meso, nije za mene, nego sam shvatila da piletine u pastama nema, pa sam htela da mi kazes dal gresim. jel jedu italijani jaja? a da nije fritata... sad sam u fazi jednostavne testenine; malo povrca na maslinovom (brokoli il tikva il paradajz il patlidzan, il paprika, il kuvani pasulj iz konzerve, il kombinacije, ), par minuta, nesto belog luka, peperonicno i kratka integralna pasta. plus sveza mocarela i masline kalamate (ova dva ne kad jedem pasulj). najmanje 5 puta nedeljno to mi je kuvano jelo dana. Edited December 20, 2014 by darling Link to comment
yolo Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 zar u karbonaru ne idu jaja? Link to comment
darling Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 (edited) idu, idu i u torte. al nisam mislila kao sastavni deo jela, nego ko posebno. ne znam dal sam ikad videla italijana da jede jaje na oko, na primer. jebe ih taj slatki dorucak. kad smo kod italijana, u eatalianu u jevremovoj ima burate: 200 grama 590 dinara. Edited December 20, 2014 by darling Link to comment
boshoku Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 u cucina povera, trpaju svašta nešto u sve jug, prevashodno sicilija, je super za kušat nešto drugojačije Link to comment
adam Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 jedu przena jaja sa sparogama/asparagus. a i sa rendanim tartufom - i kajganu i na oko. nije svakodnevnica al valjda se racuna. Link to comment
yolo Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 sta napadate sa tim przenim jajima i ovde i na televizoru bas kada nemam nijedno jaje u frizideru i mrzi me da izlazim napolje Link to comment
boshoku Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 ^ne računa se i somnabulan ti je post - špargle, rendani tartufi... važi pitanja su bila oko uobičajene ishrane Link to comment
yolo Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 aaaaaaaa kucna pomocnica ostavila 2 paketa jaja sa sela u frizideru! POBEDA! sad cu da probam ono reneovo u mikrotalasnoj Link to comment
Pontijak Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 sta/ sta? s obzirom da pojma nemam sa pripremanjem hrane to pominjaje jaja i mikrotalasne mi zvuci kao nesto lako za pripremanje Link to comment
yolo Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 qrac lako, moje ispalo skroz bezveze, prekuvalo se unutra i tako.... pocetnicki problemi. i promenicu recept, stavio sam premalo vode. sledeci put uzimam bullet proof proceduru sa cinijom u kojoj je pola solje vode, tako da jaje skroz pliva. trazi na YT poached wave microwave Link to comment
Haralampije Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 (edited) Ja probao onomad,uspelo iz druge.Prvi put stavio u solju i malo vode - jaje detoniralo po unutrasnjosti mcw-a.Drugi put uzeo siru posudicu i malo vise vode,bilo ok na 600 w Edited December 20, 2014 by Haralampije Link to comment
renne Posted December 20, 2014 Author Share Posted December 20, 2014 Meni svaki put uspe kako sam opisao Link to comment
Recommended Posts