Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

ja bih ovaj recept racionalizovala: otopila bih crnu cokoladu i prelila preko grupe malina. 

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

^ e, pa komplikovano je! utvrdila sam naime da se secer ne topi uopste u ulju, bez obzira na temperaturu. nisam imala pojma. tako da sam morala da odlivam, dolivam, prelivam i zajebavam se, ali mozda ne zelis taj skup koraka :D 

ubuduce cu raditi ovako: prvo nezno otopiti secer na vatri, onda dodati kokosovo ulje, onda kakao. jedino sto onda ne mozes da doziras secer vise, nego preostala dva sastojka. 

@darling - uh, nije to - to, ovaj gorko-sladak, bogat ukus je potpuno neprejebivo velicanstven.

evo i linka.

e da, ja sam preskocila ljuspice kokosa, to mi je delovalo skroz nepotrebno.

^ e, pa komplikovano je! utvrdila sam naime da se secer ne topi uopste u ulju, bez obzira na temperaturu. nisam imala pojma. tako da sam morala da odlivam, dolivam, prelivam i zajebavam se, ali mozda ne zelis taj skup koraka :D

ubuduce cu raditi ovako: prvo nezno otopiti secer na vatri, onda dodati kokosovo ulje, onda kakao. jedino sto onda ne mozes da doziras secer vise, nego preostala dva sastojka. 

@darling - uh, nije to - to, ovaj gorko-sladak, bogat ukus je potpuno neprejebivo velicanstven.

da,toga sam se i plasila jer stevija je prahic koji samo pospes i to u mikro kolicini i odmah nestane u toplom ulju...a tako nesto sa topljenjem secera sam i ja mislila da predlozim drugarici ali nemam pojma,neka se zeza ako hoce

e samo pazi da ti i ulje bude toplo jer hoce topljeni secer da se stvrdne ako se doda nesto hladnije od njega..

znaci nista..

Edited by ivy

girice, krompir sa crnim lukom i crnim maslinkama, Ariana El Grifo s Lanzarota.

ja bih radije tvoj rucak nego svoj. 

homemade Majin index

homemade Majin index

daj sastojke... a može i slika :droll:

gril tiganj, sunka, preko sir i sampinjoni, u kiflu kecap, pavlaka, majonez, pa presavijes sunku da sir i sampinjoni budu unutra, metnes u kiflu, zelena salata i rajcica, so, origano i njama. nemam ultrazvuk, sledeci put slikam pre gutanja

a jel šunka ona praška, zbog površine i kasnijeg savijanja?

Joj, kakve tebe muke muce kad u ovo doba ne odustajes od price o jedenju :P

Gde god neko pomene jelo, bilo kakvo, eto tebe :)

Aham, nisam džank fudovo milion godina... tako mi se čini. Uskoro proveravam rezultat pa se nadam 1 zamašćivanju

Aham, nisam džank fudovo milion godina... tako mi se čini. Uskoro proveravam rezultat pa se nadam 1 zamašćivanju

Proslavljas?

Castis sebe sa 2 ona gadna roze sira?

neka zlatna pikova, al te pravougaone dimenzije. mada mozes i kolutove da poredjas al ovo je lakse

• Author

meni zlatna pik odlična