yolo Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 ceo pik repertoar je super a najbolja mi ona kao kuvana sunka ili sauna sunka, kako se vec zove Link to comment
assück Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 bio danas do slatinca, jeo pihtije i brizle Link to comment
maheem Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 moram priznati da su mi čorba od vrganja i pasta sa piletinom, šampinjonima, sirom i savršeno dominirajućom paprikom ispali maestralni. Link to comment
aram Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 (edited) fakin kupovnu picu, zena u putnoj groznici resila da ne kuva :( Edited December 18, 2014 by aram Link to comment
Marcus Wulffings Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 evo, za rusofile: eugen čokoladice - zvanične čokoladice koje se dele u ruskim železnicama dok još nisu bankrotirali Link to comment
Marcus Wulffings Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 mmmm, i da vam kažem, baš su ukusne Link to comment
aram Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 (edited) zar nisu ti eugen neki nasi? i ko ce da bankrotira, zelecnice ili eugen? Edited December 18, 2014 by aram Link to comment
katamaran Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 (edited) Stvarno nasi http://www.eugenchocolate.com/sr/prodajna-mesta/beograd.html Sad me interesuje da probam Za cenu sam nasao samo ovo http://www.zumzi.com/sr/cokoladni-eugen-paketici-100gr-150-din.html 312 din 100g edit: uvoz iz Belgije i samo je finalno dorade www.vm.rs/index.php/prethodna-web-izdanja-vm/92-broj-17-tekstovi/375-eugen-okolada prosla me zelja za probanjem. Edited December 18, 2014 by katamaran Link to comment
aram Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 (edited) ja ne bih rekao da su losi, koliko se secam oni su ona prica - kurs kod cokoladera A klase, pravo da se kupuju njihove table, znaci B klasa u startu. mislim. mrzi me sad da citam ovo sto si lnkovo, malo sam nananana betmen :) edit: i ovome gore sto je jeo brizle: esam ti reko da te mrzim? Edited December 18, 2014 by aram Link to comment
assück Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 nisi onomad, ali jesi sad a bile su dobre i ljuta papricica u bluku i ulju, kao i kiso kupus sa tucanom i vrele lepinje sto se moce u ovaj sac od ljutih papricica Link to comment
aram Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 ti volis da te ja mrzim :( Link to comment
darling Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 arame, el istina da italijani ne prave pastu s piletinom? Link to comment
aram Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 arame, el istina da italijani ne prave pastu s piletinom? prave neke, ali vrlo retko Link to comment
aram Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 (edited) arame, el istina da italijani ne prave pastu s piletinom? isteklo vreme za edit kako ja vidim, italijani inače ne stoje baš najbolje sa piletinom, uglavnom se to završava na šniclama od belog mesa, pa sad da l' s limunom, da l' s paradajzom... u svakom slučaju meni se recimo baš sviđa kombinacija kratko propržene pa samlevene piletine i mrvljenih oraha pa sa nekom kratkom pastom tipa gemelli. eo slika: znači ta neka vrsta koja ostaje dosta al dente. kažem, piletina se kratko proprži pa se onda sitno-sitno isecka ili samelje. onda se stavi na srednje jaku vatru zajedno sa clukom da se dinsta na mulju, kad je skoro gotovo doda se šaka ne previše sitno mrvljenih oraha, malo kasnije panna (pavlaka za kuvanje) i na vrh noža muskatnog oraha u prahu. kad sipaš u tanjir odozgo par okreta mlina bibera. Edited December 19, 2014 by aram Link to comment
Recommended Posts