Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

treba sve probati  :fantom:

• Replies 20.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

sase pravdaš...

ponavljam: lubenica i feta, brate...

u pravu si, bljak je. upravo probao iz ciste radoznalosti. nisu ukusi koji koji bi imali smisla na nekom nivou, vrlo je nemastovito.

dokaz:

fetalubenicabljak.jpg

grožđehleb, dinjapršut, do jaja - ovo njegovo mi jednostavno ne ulazi u vugla

jabuke sir je vrh. recimo, u tortilji listici jabuke, kackavalj i rukola, grije se jedno minut dok sir ne pocne da se topi.

dalje, kruska gorgonzola.

dinja prsut mi odise bezveznjikavoscu.

ja volim da prepolovim dinju, izvadim semenke i napunim polovinu sir-vrhnje kombinacijom. kasika i udri. bas mi dobro. a volim i pecene jabuke s gudom, przene jabuke s lukom uz dzigu i przene kobaje. a volim i suve kajsije sa budjavim sirom. a volim i razne sir-pekmez kombinacije. jos kao klinac sam znao da za dorucak jedem hleb, pekmez i kackavalj i to zalivam soljom ladnog mleka.

e, skusa punjena pireom od jabuke je isto dosta ok

Pipun! Sladak ko med! I to onaj oldskul ne ove mutacije

Послато тетејцем

kruska gorgonzola.

kruska bri  :wub:

Ja volim onaj vaš Pommy specijalitet: krmenadle + pire (sos) od jabuka. To mi je baš onako kingarthurovski.

jaja na oko, slan'na, feta, sveža panja, jogurt

nema greške

ti si homoseksualac, il patiš od neke ozbiljne bolesti?

ot: ručak - čevapi na kajmaku, šopska, (i dalje) sveža panja, črveno vince

nema greške

Za one što mrze na Džejmišku - ovo mu je još bolje. U stvari, fenomenalno:) Puca za ušesima.

600image.jpg

• Author

Ih što nema kod nas toga

NE: krmenadle sa pečurkama kuvanim u pivu i susamo pa zalivene bešamel sosom sa ruzmarinom

Bez breskvi i nane