July 19, 201410 yr sase pravdaš... ponavljam: lubenica i feta, brate... u pravu si, bljak je. upravo probao iz ciste radoznalosti. nisu ukusi koji koji bi imali smisla na nekom nivou, vrlo je nemastovito. dokaz:
July 19, 201410 yr jabuke sir je vrh. recimo, u tortilji listici jabuke, kackavalj i rukola, grije se jedno minut dok sir ne pocne da se topi. dalje, kruska gorgonzola. dinja prsut mi odise bezveznjikavoscu.
July 19, 201410 yr ja volim da prepolovim dinju, izvadim semenke i napunim polovinu sir-vrhnje kombinacijom. kasika i udri. bas mi dobro. a volim i pecene jabuke s gudom, przene jabuke s lukom uz dzigu i przene kobaje. a volim i suve kajsije sa budjavim sirom. a volim i razne sir-pekmez kombinacije. jos kao klinac sam znao da za dorucak jedem hleb, pekmez i kackavalj i to zalivam soljom ladnog mleka.
July 20, 201410 yr Ja volim onaj vaš Pommy specijalitet: krmenadle + pire (sos) od jabuka. To mi je baš onako kingarthurovski.
July 20, 201410 yr ti si homoseksualac, il patiš od neke ozbiljne bolesti? ot: ručak - čevapi na kajmaku, šopska, (i dalje) sveža panja, črveno vince nema greške
July 20, 201410 yr Za one što mrze na Džejmišku - ovo mu je još bolje. U stvari, fenomenalno:) Puca za ušesima.
July 20, 201410 yr Author Ih što nema kod nas toga NE: krmenadle sa pečurkama kuvanim u pivu i susamo pa zalivene bešamel sosom sa ruzmarinom Bez breskvi i nane