Popular Post Nikodije Posted May 13 Popular Post Posted May 13 (edited) Ne bi bilo loše da me usvoje x500, aram ili Ras, voleo bih da se konačno kvalitetno hranim. Zapravo, najviše bih voleo da njih trojica dele starateljstvo, pa da svakog dana jedem kod drugog. Edited May 13 by Nikodije 5 8
Serena Posted May 14 Posted May 14 @NikodijeDaleko ti je aram, ogladnices dok se vratis kuci Kod mene danas podgrejan pasulj-carbonara. Zovemo ga tako jer je obogacen kockicama dimljene slannnice koju inace koristim za carbonaru. 1
Sandradjer Posted May 14 Posted May 14 3 minutes ago, Serena said: @NikodijeDaleko ti je aram, ogladnices dok se vratis kuci Kod mene danas podgrejan pasulj-carbonara. Zovemo ga tako jer je obogacen kockicama dimljene slannnice koju inace koristim za carbonaru. Zovi kako hoces, ali pasulj carbonara ne moze 3
Ras Posted May 14 Posted May 14 27 minutes ago, Serena said: @NikodijeDaleko ti je aram, ogladnices dok se vratis kuci Kod mene danas podgrejan pasulj-carbonara. Zovemo ga tako jer je obogacen kockicama dimljene slannnice koju inace koristim za carbonaru. E, ovo je poziv!
Nikodije Posted May 14 Posted May 14 28 minutes ago, Serena said: @NikodijeDaleko ti je aram, ogladnices dok se vratis kuci Kod mene danas podgrejan pasulj-carbonara. Zovemo ga tako jer je obogacen kockicama dimljene slannnice koju inace koristim za carbonaru. Ako si ljubomorna na arama možeš i ti da me usvojiš. Samo bih ja razdvojio pasulj i karbonaru. 2
Sandradjer Posted May 14 Posted May 14 1 hour ago, Nikodije said: Ako si ljubomorna na arama možeš i ti da me usvojiš. Samo bih ja razdvojio pasulj i karbonaru. Rado, ali moraces kod arama posto razdvajas pasulj i karbonaru
Nikodije Posted May 14 Posted May 14 (edited) 5 minutes ago, Sandradjer said: Rado, ali moraces kod arama posto razdvajas pasulj i karbonaru Pisao sam Sereni, al vidim da se javljaš dobrovoljno. Kod tebe mogu na doručak, imamo iste preferencije kad je doručak u pitanju. Još da vidim gde da prespavam. Možda kod mog druga bilmeza, i rešio sam sve probleme. Edited May 14 by Nikodije 1 1
Serena Posted May 14 Posted May 14 1 hour ago, Ras said: E, ovo je poziv! Ups, stvarno tako deluje Mozda sam trebala dva odvojena posta da napisem jer jedno s drugim veze nema. @Nikodije nista od usvajanja, vec imam dvojicu na hrani ni njima ne znam sta da dam, vidi bolje sa @Sandradjeri ona se zdravo hrani, a i bliza ti je.
Nikodije Posted May 14 Posted May 14 1 minute ago, Serena said: Ups, stvarno tako deluje Mozda sam trebala dva odvojena posta da napisem jer jedno s drugim veze nema. @Nikodije nista od usvajanja, vec imam dvojicu na hrani ni njima ne znam sta da dam, vidi bolje sa @Sandradjeri ona se zdravo hrani, a i bliza ti je. Možemo i da okrenemo, dođi ti kod mene na poparu i kačamak 1
Serena Posted May 14 Posted May 14 Poparu i kacamak Nemoj dvaput da me zoves, u 5 imam bus stizem na dorucak ako si u Bg. Mogu i slannnicu da ponesem pa imamo za rucak, carbonaru
Sandradjer Posted May 14 Posted May 14 Ja da hranim @Nikodije, a on da sprema za @Serena. Ne zvuci da sam dobro prosla 5
Mel Posted May 15 Posted May 15 19 hours ago, Sandradjer said: Ja da hranim @Nikodije, a on da sprema za @Serena. Ne zvuci da sam dobro prosla To ti je odlichan dil ja da ti kazem. It's a deal, it's a steal !
Sandradjer Posted May 15 Posted May 15 30 minutes ago, Mel said: To ti je odlichan dil ja da ti kazem. It's a deal, it's a steal ! Necu da smetam. Ionako sam se utrpavala gde mi nije mesto 1 1
Recommended Posts