February 23, 20232 yr Isao juce do Ujgurskog restorana na Zelenjaku.Ramen supa snazno suta sve od konkurencije u Norge sto sam probao.Buduci da me majka ubijala hranom ,i ova supa je bila previse a imao sam zelju za mantima samo nije bilo sanse.
February 23, 20232 yr On 21.2.2023. at 14:12, ivy said: mama pravila...bem ti zivot.. Imam dva ovakva pruta u koferu.
February 23, 20232 yr 50 minutes ago, askeladden said: Isao juce do Ujgurskog restorana na Zelenjaku.Ramen supa snazno suta sve od konkurencije u Norge sto sam probao.Buduci da me majka ubijala hranom ,i ova supa je bila previse a imao sam zelju za mantima samo nije bilo sanse. Pre neki dan pored glavnog jela uzmem da probam supu sa algama i jajima. Oni to serviraju u supijeri za fudbalski tim
February 23, 20232 yr 4 minutes ago, msv said: Pre neki dan pored glavnog jela uzmem da probam supu sa algama i jajima. Oni to serviraju u supijeri za fudbalski tim Jasta.Najludje sam video u Nisu ofkors,ali i ove su ono obrok kompletan.
February 23, 20232 yr Veća je od ramena (i nema meso), ali moglo je bez problema 2/3 manje. Odlazak tamo je doživljaj, počev od toga što zajedno znaju dve reči srpskog.
February 23, 20232 yr 10 minutes ago, msv said: Veća je od ramena (i nema meso), ali moglo je bez problema 2/3 manje. Odlazak tamo je doživljaj, počev od toga što zajedno znaju dve reči srpskog. Ma samo kad ne pliva sve u seceru i soja sosu.Hvala im za to