August 15, 20222 yr Pre par nedelja sam u Nišu probao tzv. carske sarme, punjene butkicom. Tope se u ustima, datum je nebitan
August 15, 20222 yr 1 hour ago, aram said: Sarma jes bila odlična, ali ja ću i dalje termički obradjivati fil, meni tako još bolja Ja sad prvi put cujem da je moguce i bez termicke obrade, al ajde ne bih je odbio.
August 15, 20222 yr 29 minutes ago, Lancia said: Ja sad prvi put cujem da je moguce i bez termicke obrade, al ajde ne bih je odbio. Pazi, Renne je to, ne mož’ da bude loše! Sočne, ništa ono ćevap u listu kupusa…
August 15, 20222 yr 5 minutes ago, aram said: Pazi, Renne je to, ne mož’ da bude loše! Sočne, ništa ono ćevap u listu kupusa… Ne sumnjam, nego pitam se dal je dodao malo sosa od nara u sarmu za dragog gosta ?¿
August 16, 20222 yr Mani nije bitno jel proprzeno unapred ili ne, ako su sarme preukusne. Sarme treba da su preukusne, to je jedini ispravan kriterijum realno.
August 19, 20222 yr Trudim se da zavolim i patlidžan kao tikvice, ali ne ide… one mi uvek budu bolje.
August 20, 20222 yr Meni bi to bio poslednji obrok pred izvrešenje smrtne kazne, samo sa prženom slaninom umesto toga što ti imaš na tanjiru.