August 14, 20222 yr Popular Post Čorba od kukuruza, garnirana pečenim kukuruzom, sa ljutenicom (dva-tri manja paradjza i jedna crvena ljuta paprika ispečeni u rerni, pa sve izblendirano zajedno sa nekoliko listova svežeg bosiljka) i ceđenim limunom. Teleći kotleti, sa sotiranim spanaćem, pečenim celerom i šopskom salatom. Edited August 14, 20222 yr by Ras
August 14, 20222 yr fina ti ta čorbica ali ti fali ulje od smrčka odozgo ili malo svežeg nara za dekoraciju da zaokruži kompoziciju. Edited August 14, 20222 yr by beta kentauri
August 14, 20222 yr Čorba je zaista odlična, za metod znam dosta dugo, pa je za realizaciju bilo potrebno da naletim na mladi beli kukuruz na pijaci. Takođe, prilično je izdašna, jer sam od 4 manja klipa napravio ne znam ni sam tačno koliko čorbe. Prilikom blendiranja je potrebno dosta strpljenja, pa ukoliko blender nije neki sa obrtnim momentom poput nekog motora iz Ferarrija preporučujem manje količine i blendiranje iz više puta. Moj se nejaki blender pregrevao, pa sam morao da pravim pauze. Kukuruz, ljuta paprika i kiselina limuna/limete su klasična mehiko kombinacija, pa sam planirao još i sveži korijander preko, ali ga nisam našao. Edited August 14, 20222 yr by Ras
August 15, 20222 yr Author samo da prijavim da je @aram rekao da je odlična sarma, a da meso nije bilo pre toga termički obrađeno
August 15, 20222 yr samo da prijavim da je [mention=475]aram[/mention] rekao da je odlična sarma, a da meso nije bilo pre toga termički obrađenozar se to ne podrazumeva sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
August 15, 20222 yr Author 2 minutes ago, gospa buba said: zar se to ne podrazumeva sent from bash mnogo dobar novi bubamoto ma naravno da se podrazumeva, nego ovi nemci tvrde da mora obrađeno još jedan od dobrih, starih kulinarskih fajtova ali danas se uverio
August 15, 20222 yr ma naravno da se podrazumeva, nego ovi nemci tvrde da mora obrađeno još jedan od dobrih, starih kulinarskih fajtova ali danas se uveriobozesvashta sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
August 15, 20222 yr Sarma jes bila odlična, ali ja ću i dalje termički obradjivati fil, meni tako još bolja
August 15, 20222 yr 49 minutes ago, renne said: ma naravno da se podrazumeva, nego ovi nemci tvrde da mora obrađeno još jedan od dobrih, starih kulinarskih fajtova ali danas se uverio Ja sam tim mora da se proprži meso pre motanja sarmi, sve drugo je svetogrdje, molim lepo
August 15, 20222 yr sarme u sred leta na severnoj hemisferi da nije malo teško za po vrućinčini. jela ih jednom usred leta al bio božićni ručak u gostima pa nisam htela da uvredim domaćicu.