Ptica trkacica Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 9 minutes ago, renne said: Pa zar nisi malopre bio u kafani?
renne Posted August 6, 2022 Author Posted August 6, 2022 26 minutes ago, Ptica trkacica said: Pa zar nisi malopre bio u kafani? Jbt to bilo u podne 5
Ptica trkacica Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Ovaj @renne treba da napravi YT tutorijal Kako jesti 7 puta dnevno mljac klopu i imati super liniju. Silne pare bi namlatio, Istoka bi počistio sa internet scene.
aram Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 (edited) evo, umem ja i bez bresaka Edited August 7, 2022 by aram 8 1
đorđe geprat Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 vozim ćeru iz sela na galeniku pa, u povratku za ručak rebarca u džakarti. uz pivo. 5
Zverilla Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 tamjan (ne salim se) fantasticno kompleksan ukus (najvise nana, limun, sladic uz tamjan u pozadini), struktura kao veoma cvrsta zvaka - gumasto ali moze da se pregrize) apsolutna preporuka naravno, ne jesti onaj krsh tamjan koji se pali po crkvama, nego neki koji je predvidjen za ljudsku upotrebu 1
đorđe geprat Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 On 12.8.2022. at 8:14, djordje geprat said: vozim ćeru iz sela na galeniku pa, u povratku za ručak rebarca u džakarti. uz pivo. bio, ručao rebarca sa pekarskim krompirom, vratio se u selo. malkice su bili spori u dostavi. ravno pola sata po narudžbi stavljeno mi je na sto. ili je to realno, ne znam. sama klopa je 1
Recommended Posts