Ras Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 (edited) Aaaa, varaš! Mislio sam da si ti kuvao. Imam problem sa kuvanjem pasulja, ne uspevam da očuvam zrna. Edited October 17, 2021 by Ras 1
Haralampije Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 (edited) Odakle mi autoklav gde da kuvam 100 gr. pasulja kad je iz limenke bolji Edited October 17, 2021 by Haralampije
maheem Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 33 minutes ago, Haralampije said: Odlican je kao prilog uz sve: imas u Ideji Podravkin a ima i u Lindi njihov. Malo mulja, bluk + zacinsko bilje bilo koje i nema promasaja Mmmmmislim da je Globus proizvođač, ima u Merkatoru ponekad krupan pasulj u konzervi, tako ko palac, fine nijanse svetlo braon boje. Ima pomalo orašast ukus. Now eating: Želja za cveklom me progoni ovih dana pa rekoh ajd da se počastim. Inače me strašno mrzi da kuham kad sam na poslu. Prilog cvekli mrkva, prokelj sa grožđicama i tun. Salata od kupusa koji košta 220rsd/kg a sav je nikakav, tvrd i suv. Pacerski pokusaj punjenja cluka blukom, hteo sam da ga napunim mixom maslaca i bluka al nisam imao maslaca :smor: Luk punjen belim lukom. Kako to zvuči moćno. Ako neko ima recept ili ideju nek sad to kaže ili nek ćuti zanavek! Inače valja se naš kupus u swe sa kamiona, baš mi u ponedeljak reče kolega poreklom makedonac da je bazario i stavio da se kiseli. 5
Ras Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 29 minutes ago, maheem said: Želja za cveklom me progoni ovih dana pa rekoh ajd da se počastim. Juče sam potrošio preostali bulgur na tabule, a onda sam gledao ovaj Refikin video Spremaću, čim ponovo nabavim bulgur. 1 1
maheem Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 9 minutes ago, Ras said: Juče sam potrošio preostali bulgur na tabule, a onda sam gledao ovaj Refikin video Spremaću, čim ponovo nabavim bulgur. Sviđa mi se. Deca će jesti pomfrit. Da mi je žena turkinja tražio bih od nje svako veče da mi u krevetu šapne na uvce nekoliko puta: KISIR Pa nek je u prevodu infertile. 3
Popular Post renne Posted October 17, 2021 Author Popular Post Posted October 17, 2021 Otvaram sezonu 5 5
Haralampije Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 pizza sa 3 vrste sira,portobello,domaca suva kobaja, crne masline i divni krupni kapar 8
aram Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 musaka od hokaido tikve, mlevenog mesa i lisičarki 7
Popular Post Haralampije Posted October 18, 2021 Popular Post Posted October 18, 2021 Hej , voli li tko svinjske papke? 8 5
Recommended Posts