May 27, 20213 yr 37 minutes ago, Skyhighatrist said: Odgledaj Seaspiracy, izbacićeš i more Lazi i propaganda kao i Game changers
May 30, 20213 yr Supa od močinga i šećerne koske, s domaćim rezancima Jagnjeća plećkica nabodena svežom nanom i blukom Tabouleh salata Doja Breg prokupac 2017 Saće i sufle od čokolade 80% i putera, sa dinstanim jagodama Pijan sam, debeo, i dobro mi je.
May 30, 20213 yr Lazi i propaganda kao i Game changersOdgledaj "To the Bone" i toliko ćeš zamrzeti anoreksiju da ćeš postati bulimična. Ovi novi Netfliksovi dokumentarci donose više štete nego koristi.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 30, 20213 yr 33 minutes ago, mlatko said: Odgledaj "To the Bone" i toliko ćeš zamrzeti anoreksiju da ćeš postati bulimična. Ovi novi Netfliksovi dokumentarci donose više štete nego koristi. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Ja sam vec bulimican,u remisiji godinicu i kusur.
June 1, 20213 yr 18 hours ago, nisam ja said: taze lidl ćebata, kajmak, goveđi pršut. sad će sliku da gledam pošto neman ništa pred sobom.
June 1, 20213 yr 1 hour ago, nisam ja said: sad će sliku da gledam pošto neman ništa pred sobom. Ako mogu slike da budu manje erotske, za nas koje smo gladne