Frank Pembleton Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Ajbaga i ovas je žitarica, to je brašno![emoji23][emoji23][emoji23].... Shiit has hit the fan! 1
Haralampije Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 mekinje su mekinje a brasno je brasno, dve stvari
ivy Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 4 hours ago, Haralampije said: mekinje su mekinje a brasno je brasno, dve stvari pa da ali me Frank zeza kako je ovas zitarica znaci brasno a nema pojma
Ras Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Varivo za bivšu @darling Na mešavini maslinovog ulja i putera propržio malu glavicu crnog luka, sitno seckanu papriku, pola ljute paprike, malo belog luka, (prethodno oceđene) leblebije iz konzerve i jednu kesu bejbi spanaća (so, biber, malo mlevene paprike i možda pola kašike brašna), pa nalio vodom i kratko kuvao. Za svežinu, neposredno pre konzumiranja nacedio par kapi limuna. 6
Haralampije Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 3 minutes ago, Ras said: Šta? jos 2 kasike, Lancia et moi 1
Jumanji Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Varivo za bivšu [mention=662]darling[/mention] Na mešavini maslinovog ulja i putera propržio malu glavicu crnog luka, sitno seckanu papriku, pola ljute paprike, malo belog luka, (prethodno oceđene) leblebije iz konzerve i jednu kesu bejbi spanaća (so, biber, malo mlevene paprike i možda pola kašike brašna), pa nalio vodom i kratko kuvao. Za svežinu, neposredno pre konzumiranja nacedio par kapi limuna.Fali ti kokosovo mleko Setim se cesto, a nikako da napravim, kada je@darling postavila varivo sa leblebijama od Alison Roman. Slicno sve, samo ide i kokosovo mleko.Moram to da probam, ima mladog zelenisa.
Ras Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Just now, Jumanji said: Fali ti kokosovo mleko Setim se cesto, a nikako da napravim, kada je@darling postavila varivo sa leblebijama od Alison Roman. Slicno sve, samo ide i kokosovo mleko. Moram to da probam, ima mladog zelenisa. To mi je i bila asocijacija da spomenem d. Pravio sam svojevremeno i veruj da ovoj jednostavnoj varijanti ne fali baš ništa! 1
Recommended Posts