Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

IMG_20210409_144623.jpg

lchf pizza bez brasna...paradajz,panceta,masline i sir a preko toga 1 gomila pesta od premusa  :wub:

• +1 1
  • Wub 1
Posted
Šta je onda podloga?
E da i mene zanima...

.... Shiit has hit the fan!

Posted (edited)
27 minutes ago, Ras said:

Šta je onda podloga?

Podloga je kus kus, kod mene :sleep: kreposni prilog od povrca, kapar,mdusica i origano i scorpion fish,jedno od najotrovnih stvorenja u moru Eeeee (dalmatiski to znaci , jes po bosanski)

MkBPST7.jpg

Edited by Haralampije
  • +1 5
Posted
39 minutes ago, Frank Pembleton said:

E da i mene zanima...

.... Shiit has hit the fan!

već stavio kecelju, umešao vodu i so, i čeka šta je to bezbrašna. 

• Haha 1
Posted

@Ras  @Frank Pembleton

napravi se ,,testo,, od 1 jajeta,2kasike pavlake i 3 kasike ovsenih mekinja,so i malo,malo praska za pecivo...pa se to prvo ispece 10tak min i onda filuje pa nazad u rernu na 10tak min

• Hvala 1
Posted

Mere podloga od karfiola i jaja.Ja pravim fake besamel preko musake od kuvanog karfiola i pavlake za kuvanje.

Danas pljeke od ribe,masterklas.Losos i pollack,tj oslic ,dva dela bele jedan deo lososa cluk i malo soja sosa plus jaje i prezla.Dodao i malo praska za pecivo da ne budu bas kao razgazene japanke.Prziti na maslacu na vrlo umerenoj temp.Sve obradjeno u multipraktiku.Bluk stop,kao i djumbir.Ko voli ljuto mere malo chili.

• +1 1
Posted

moze i od karfiola i parmezana ali mi je ovo najlakse i najbrze...ja inace sve musake/gratinirano povrce/slozence prelivam jajima i kiselom pavlakom,ponekad i samo kiselom pavlakom zavisi dal rendam sir odgore..

Posted

Pravio sam i ja lažnu picu sa podlogom od tikvica i bilo je jako dobro.

Posted

Dosta je zahtevno to sa karfiolom, plus mi se mrvice karfiola razlete po kući ko stiropor, popizdim od toga uvek :D

Al' kad se već dohvatim, napravim pešes "kora" od gomile karfiola, pa zamrznem, posle je lako...

Posted

a koja je svrha pravljenja pizze od koje cega? jel mogu cevapi da se naprave od prezli :lolol:

• +1 3
Posted

misim ja najvise volim pizza ptlidzane ali to na  leto :D