ivy Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 lchf pizza bez brasna...paradajz,panceta,masline i sir a preko toga 1 gomila pesta od premusa 1 1
Frank Pembleton Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Šta je onda podloga?E da i mene zanima... .... Shiit has hit the fan!
Haralampije Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 (edited) 27 minutes ago, Ras said: Šta je onda podloga? Podloga je kus kus, kod mene kreposni prilog od povrca, kapar,mdusica i origano i scorpion fish,jedno od najotrovnih stvorenja u moru Eeeee (dalmatiski to znaci , jes po bosanski) Edited April 9, 2021 by Haralampije 5
nisam ja Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 39 minutes ago, Frank Pembleton said: E da i mene zanima... .... Shiit has hit the fan! već stavio kecelju, umešao vodu i so, i čeka šta je to bezbrašna. 1
ivy Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 @Ras @Frank Pembleton napravi se ,,testo,, od 1 jajeta,2kasike pavlake i 3 kasike ovsenih mekinja,so i malo,malo praska za pecivo...pa se to prvo ispece 10tak min i onda filuje pa nazad u rernu na 10tak min 1
askeladden Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Mere podloga od karfiola i jaja.Ja pravim fake besamel preko musake od kuvanog karfiola i pavlake za kuvanje. Danas pljeke od ribe,masterklas.Losos i pollack,tj oslic ,dva dela bele jedan deo lososa cluk i malo soja sosa plus jaje i prezla.Dodao i malo praska za pecivo da ne budu bas kao razgazene japanke.Prziti na maslacu na vrlo umerenoj temp.Sve obradjeno u multipraktiku.Bluk stop,kao i djumbir.Ko voli ljuto mere malo chili. 1
ivy Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 moze i od karfiola i parmezana ali mi je ovo najlakse i najbrze...ja inace sve musake/gratinirano povrce/slozence prelivam jajima i kiselom pavlakom,ponekad i samo kiselom pavlakom zavisi dal rendam sir odgore..
Ras Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Pravio sam i ja lažnu picu sa podlogom od tikvica i bilo je jako dobro.
Skyhighatrist Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Dosta je zahtevno to sa karfiolom, plus mi se mrvice karfiola razlete po kući ko stiropor, popizdim od toga uvek Al' kad se već dohvatim, napravim pešes "kora" od gomile karfiola, pa zamrznem, posle je lako...
Haralampije Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 a koja je svrha pravljenja pizze od koje cega? jel mogu cevapi da se naprave od prezli 3
Recommended Posts