Ras Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Čorba od zelja, jagnjeće pečenje (noga i rebra) sa bejbi krompirima, caciki, jagode sa puslicama i šlagom, začinjene šarenim biberom sa cvetovima i nanom. 3
mlatko Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 KnegletineInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Popular Post banatjanin Posted April 4, 2021 Popular Post Posted April 4, 2021 Moja divna mesarka mi je dvaput samlela savršeno prošarani močing (ribić), pa su sarmice saftane i slasne k'o nikad. Kiselo mleko ovčije, odozgo sumak, a pored 'ladna loza. 8 6
mlatko Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Moja divna mesarka mi je dvaput samlela savršeno prošarani močing (ribić), pa su sarmice saftane i slasne k'o nikad. Kiselo mleko ovčije, odozgo sumak, a pored 'ladna loza. Izdaleka izgleda kao konjska glava sa iscurelim mozgom Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2
Popular Post Lancia Posted April 6, 2021 Popular Post Posted April 6, 2021 spargle i sve i svasta... 10 1 1
Jumanji Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Kazu danas #CarbonaraDayPa eto, ja ih inace obozavam sa taljatelama, moja omiljena testenina 8
Lancia Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 (edited) Dobra dziba, mi smo nasu smazali juce za jedan dan Edited April 6, 2021 by Lancia
Recommended Posts