I*m with the pilots Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 5 minutes ago, Jumanji said: Aaaa uuu Nemackooj! E, ali, ovde ima makar pravih jagoda, barem kod mene u regionu. (Isto i sa malinama) Mirisu na kilometar, socne..ostavim sve novce na njih kada dodje sezona. Imam i polje blizu gde mozes sam da beres. Takodje sam uspela da nadjem kod nekih ljudi belo grozdje kakvo smo mi imali u basti. Sitno i okruglo, kiselkasto. Proslog leta sam veceravala to grozdje Nadjem nekada i nase kajsije u sezoni. Tako da nije sve crno, samo treba vise strpljenja //Cini mi se da si na temi o vocu pisala kako je tesko naci "prave" jagode, pa se setih sad. 1
Jumanji Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 Da, mada je situacija poslednjih godina malo bolja sto se tice jagoda i bresaka, recimo. Jedno vreme je bilo katastroficno. Miris nije nikada nedostajao, ali da zmuris da ti naprave kasu, zapusis nos, nemas pojma sta jedes, totalno bez ukusa.Sada vec ima i jagoda, cak rano ujutru kad bakute donesu iz svojih basti, one kakvih se secam iz detinjstva, ali i onih pravih bresaka, socnih i slatkih.Ne znam sta su uradili, sta ukrstali, da bi te sorte duze trajale, bile manje bolesne, sta li, ali mnogo toga se promenilo.Ima i ovde dosta tih malih gazdinstava gde odes beres sam koliko mozes ili ti treba, od voca, povrca i platis po mnogo pristupacnijoj ceni, a opet je ponuda kvaliteta bolja nego na pijacama.
Anonymous Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 On 1.3.2021. at 14:20, ivy said: @Jumanji evo u medjuvremenu direktan prenos iz sume Već? Na Rudniku ni u tragovima.
ivy Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 @Anonymous na Fruskoj ima..idem za vikend ponovo u berbu,bas sam se uzelela
Ras Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 23 minutes ago, detabo said: Sakrio si hamburger ispod salate? 2 3
detabo Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 [emoji23][emoji23][emoji23] Pljeskavica sledi [emoji102][emoji847] Sakrio si hamburger ispod salate? 1
detabo Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 @Ras Evo,evo... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji895] 2 1
gospa buba Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 strašno, paradajz i džigerica gospode sent from bubamoto 1
Recommended Posts