Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Jumanji said:

Aaaa uuu Nemackooj! :)

E, ali, ovde ima makar pravih jagoda, barem kod mene u regionu. (Isto i sa malinama) Mirisu na kilometar, socne..ostavim sve novce na njih kada dodje sezona. Imam i polje blizu gde mozes sam da beres. Takodje sam uspela da nadjem kod nekih ljudi belo grozdje kakvo smo mi imali u basti. Sitno i okruglo, kiselkasto. Proslog leta sam veceravala to grozdje :D Nadjem nekada i nase kajsije u sezoni. Tako da nije sve crno, samo treba vise strpljenja :)

//Cini mi se da si na temi o vocu pisala kako je tesko naci "prave" jagode, pa se setih sad.

• +1 1
Posted

Da, mada je situacija poslednjih godina malo bolja sto se tice jagoda i bresaka, recimo. Jedno vreme je bilo katastroficno. Miris nije nikada nedostajao, ali da zmuris da ti naprave kasu, zapusis nos, nemas pojma sta jedes, totalno bez ukusa.

Sada vec ima i jagoda, cak rano ujutru kad bakute donesu iz svojih basti, one kakvih se secam iz detinjstva, ali i onih pravih bresaka, socnih i slatkih.

Ne znam sta su uradili, sta ukrstali, da bi te sorte duze trajale, bile manje bolesne, sta li, ali mnogo toga se promenilo.

Ima i ovde dosta tih malih gazdinstava gde odes beres sam koliko mozes ili ti treba, od voca, povrca i platis po mnogo pristupacnijoj ceni, a opet je ponuda kvaliteta bolja nego na pijacama.

Posted
On 1.3.2021. at 14:20, ivy said:

@Jumanji

evo u medjuvremenu direktan prenos iz sume :D

154959483_10226091373690337_293715802337

Već? Na Rudniku ni u tragovima.

Posted
23 minutes ago, detabo said:

emoji123.pngemoji102.pngf136f42ba51cded317dfdd6f6bed0a9b.jpg

Sakrio si hamburger ispod salate?

• +1 2
  • Haha 3
Posted

[emoji23][emoji23][emoji23] Pljeskavica sledi [emoji102][emoji847]

Sakrio si hamburger ispod salate?
  • +1 1
Posted

strašno, paradajz i džigerica :nobles:

• +1 1
Posted

@Ras Evo,evo... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji895]c69cb496dce5e932a9f864810ca090c0.jpg

• +1 2
  • Wub 1
Posted
strašno, paradajz i džigerica :nobles:
gospode :ohmy:

sent from bubamoto

• Haha 1