nenad Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 16 minutes ago, banatjanin said: Ima li u bg negde da se kupi cvet soli?
banatjanin Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 41 minutes ago, nenad said: Ima li u bg negde da se kupi cvet soli? Ne znam, možda u Spice up-u. Ja dovlačim sa svih strana, ložim se, jbg imam kod kuće jedno 15 vrsta soli, žena pizdi stalno. Ovaj cvet je iz Ninske solane 1
Haralampije Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Hvala ronine, kakav si ti jebeni jadnik
ronin Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 2 hours ago, Haralampije said: Hvala ronine, kakav si ti jebeni jadnik Što brate...Nisam kriv što smaraš...Inače si ozbiljam car...
Haralampije Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 (edited) . Edited February 28, 2021 by Haralampije
ivy Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 pesto od sremusa..vec sam pojela pola tegle...a sutra idem po jos sremusa,ima da smrdiiimm na bluk daniiimmaaa mada za pesto se moze brati i u junu ali uzelela sam se 1
decak Kejt Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 ja danas krejvovala pesto od sremuša, ali pošto ga nisam našla, napravila njoke sa dimljenim lososom, inćunima i kaparima.
I*m with the pilots Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 22 hours ago, ivy said: @Jumanji evo u medjuvremenu direktan prenos iz sume Nalozili ste me na sremus, danas se razocarah sto ga nema na pijaci. Rece tek za jedno mesec dana.
Jumanji Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 Kasno to nesto mesec dana.To si pitala kod onih koji inace imaju sremus? Za nedelju do 10 dana bi trebalo da je na pijacama, pogotovu sto od zime nista nema/nije bilo.
I*m with the pilots Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 15 minutes ago, Jumanji said: Kasno to nesto mesec dana. To si pitala kod onih koji inace imaju sremus? Za nedelju do 10 dana bi trebalo da je na pijacama, pogotovu sto od zime nista nema/nije bilo. U Nemackoj maltene sve kasni za nama Rece mi bakica koja je stajala pored da kod nje u basti vec ima ali "tesko kod ovih koji gaje". Mozda ima po sumama, ali nista od takvog istrazivanja za sad.
Recommended Posts