December 5, 20204 yr Bilo je neplanirano, obzirom da burek mesecima nisam probao (ne jede mi se). Ovo je bio nenadani poriv i poslužilo je kao vežba ređanje kora i pečenja. Pored paprike, soli i bibera, začinio sam majčinom dušicom , ruzmarinom i čili p, tako da je ispalo toliko aromatično da sam pojeo čak dve osmine. Sledeći će biti sa mlevenom jagnjetinom. Prenesite Trpkoviću da može da okači oklagiju o klin! Edited December 5, 20204 yr by Ras
December 6, 20204 yr e sad može dobro jutro. Sta ti je ovo?Brusketi? Sa paprikom?Kako to tako bez objasnjenja?
December 6, 20204 yr jup. đenaro čiken. otkošćeno batkovlje nasečeš grubo, so, biber, na vrelo ulje, dobije boju, ubaciš čenovlje, ruzmarin i čili, poklopiš na tiho po čuke, otklopiš, napanjš vatru, naliješ bvino. kad ispari gotovo. lebac sam tostirao, premazao mešavinom, pavlaka, majonez, bluk, kkrastavčići. crveno je paradajz.
December 6, 20204 yr Author Just now, namenski said: Мушмула je 1 sampion vocka... jedno obožavanje tako reći
December 6, 20204 yr Just now, renne said: jedno obožavanje tako reći Ni to nije dovoljan opis koliko su dobre... Kad smo kod toga, оскорушу nisam video, a ni pojeo godinama, takodje je 1 vrh...
December 6, 20204 yr ne palačinci ja slane, klasika, sir i švarcvaldska šunka, žena i sin s marmeladom od crnih trešanja. Dobar je fazon u marmeladu umešati kašiku-dve sveže ceđenog soka od narandže, fino je osveži.