aram Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 7 minutes ago, renne said: Pohovana pljeskavica koje ti ovo meso?
detabo Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 malo se igrao sa testom iz mulineksa,napravio lepinje a potom je3dnostavne sendvice: krem sir,dimljeni losos,jaje, svez krastavac i salata,kapar,nista majonez,nista kechap Moze recept za testo? [emoji4]
ivy Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 pa @maheem onda javljam sledeci put kad bude plodila jablanovaca da dodjes do mene da beres.. bude je na stotine kila.. ne da se kupuje jablanovaca bre.. 1 1
Haralampije Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 1 hour ago, detabo said: Moze recept za testo? moze ali mesila masina, nisam siguran da ce biti isto ako krenes to rukama
maheem Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 15. rođus omiljene kafane. Prvi put da se ne slavi u samom objektu :'( Improvizovali kod kuće sa dostavom odande: Rebarca, pohovane paprike punjene sirom, indexi i gomboce.
aram Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 1 hour ago, Haralampije said: nisam siguran da ce biti isto ako krenes to rukama po mom iskustvu, može biti samo bolje
detabo Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 moze ali mesila masina, nisam siguran da ce biti isto ako krenes to rukamaZnam,ukapirao sam...imam mini pekaru pa bih hteo da probam da mi umesi testo a da pecem u rerni.I kazi mi samo na koliko si pekao i koliko dugo.Hvala [emoji6]
Haralampije Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 (edited) 9 hours ago, detabo said: Znam,ukapirao sam...imam mini pekaru pa bih hteo da probam da mi umesi testo a da pecem u rerni.I kazi mi samo na koliko si pekao i koliko dugo.Hvala To je program gde ceo proces (mesanje i pecenje) traje 3 sata.Prva dva se samo mesi i testo raste a pecenje traje mozda nekih 40-50 min. Ja sam prekinuo proces posle nekih sat vremena, napravio lepinjice i ostavio jos pola sata da odmori a potom pekao.Recept za kilo testa/hleba je sledeci: 605 gr brasna, 1 1/2 kk instant kvasca, 1 1/2 kk soli, 1 supena secera, 2 supene mleka u prahu,2 supene ulja, 330 ml tople vode. Imas na netu tu knjizicu recepata za Moulinex ako nisi dobio Pekao 15-20 min na 220 , moras da pratis da ne izgore Edited December 2, 2020 by Haralampije 1
detabo Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Hvala puno....bas cu da probam...kod tebe na slici izgleda super za sendvice... To je program gde ceo proces (mesanje i pecenje) traje 3 sata.Prva dva se samo mesi i testo raste a pecenje traje mozda nekih 40-50 min. Ja sam prekinuo proces posle nekih sat vremena, napravio lepinjice i ostavio jos pola sata da odmori a potom pekao.Recept za kilo testa/hleba je sledeci: 605 gr brasna, 1 1/2 kk instant kvasca, 1 1/2 kk soli, 1 supena secera, 2 supene mleka u prahu,2 supene ulja, 330 ml tople vode. Imas na netu tu knjizicu recepata za Moulinex ako nisi dobio Pekao 15-20 min na 220 , moras da pratis da ne izgore
Haralampije Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 erotski ,jaja i ... sta ti je ovo/ono okruglo ?
Lancia Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 2 minutes ago, Haralampije said: erotski ,jaja i ... sta ti je ovo/ono okruglo ? racici, rotkvice, majonez, z.salata, zemicka sa sirom 1
Recommended Posts