Ras Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 file lososa, sa prazilukom pripremljenim na puteru ( ovako ) i pečenim lešnicima 2
Haralampije Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Pilence punjeno nadevom od dzige, cluka i zacinskog bilja, prokelji i poslednje tikvice iz baste za ovu sezonu, naravno supa pre svega... 6 1
maheem Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Au opušteno kulinarski forum da se rodi iz ovih postova poslednjih nedelja i teme: da li si za odvojenu kuhinju ili ne?
Frank Pembleton Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Prvi put ove sezone iz burića... I odlično je!.... Shiit has hit the fan! 2 1
gospa buba Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 kad pre! ja se secam da si prekjuche pakovao sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Zar sam kačio pakovanje?A ima minimum 3 nedelje... .... Shiit has hit the fan!
Frank Pembleton Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Na FB jesam sigurno [emoji12].... Shiit has hit the fan!
Ras Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Pripremanje hrane je jedina aktivnost koja me ispunjava poslednjih dana (ok, to je i inače jedna od dve aktivnosti koje me raduju). Pečeni crni luk, punjen bolonjeze sosom, odozgo kozji sir, okolo sos od 3 paradajza od kojih su dva iz kategorije najgorih koje sam pojeo ikada. Rp: https://www.youtube.com/watch?v=AS53luZtU44 5
Jumanji Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 I skuvao i pojeo varijantu bez mesa odlično je, preporučujemhttps://www.youtube.com/embed/Cb_qQvVrBh0?feature=oembed A dobra je i refika i ostali njeni recepti, praaavi TV kuvar što ume da kuva a voli da jede. Malo musavo, jer nisam slikala pre nego sto se navalilo.Jedinu izmenu koju sam napravila je sto sam karfiol blago zacilila.Preukusno je. 5
Recommended Posts